Μπάγεβιτς: "Όταν δεν έχεις σπίτι, δεν έχεις τίποτα"

Σαν σήμερα, 3 Μαΐου του 2003, η ΑΕΚ αγωνιζόταν για τελευταία φορά στο "Νίκος Γκούμας" πριν αυτό κατεδαφιστεί, σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας εκείνη την ημέρα, μίλησε για την "άστεγη" εδώ και 11 χρόνια Ένωση.

Μπάγεβιτς: "Όταν δεν έχεις σπίτι, δεν έχεις τίποτα"
INTIME SPORTS

"Όταν δεν έχεις σπίτι, δεν έχεις τίποτα! Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ μεγαλούργησε και έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Εκεί ήμασταν 1.000 φορές πιο δυνατοί! Κάθε φορά που παίζαμε στο "Νίκος Γκούμας", νιώθαμε όπως νιώθουν τα παιδιά στην αγκαλιά της μάνας". Όλα ήταν τελείως διαφορετικά στο σπίτι μας", τόνισε αρχικά στη Live Sport ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και συνέχισε: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Είχαμε σκοράρει τρεις φορές. Στο δεύτερο είχαμε κατεβάσει ταχύτητα. Ήταν δύσκολα τα συναισθήματα εκείνη τη μέρα, διότι όλοι ξέραμε ότι ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι. Απλά τότε πιστεύαμε ότι το νέο γήπεδο θα γίνει πιο γρήγορα…".

Ενώ καταλήγοντας για την Αγιά Σοφιά είπε: "Όλοι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να ξεκινήσουν τα έργα. Να ξαναμπούμε σπίτι μας, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και στους τίτλους. Η στιγμή που θα ξαναμπούμε στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι μαγική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK