Μπάγεβιτς: "Παρακολουθούμε τον Λάζοβιτς"

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στον σερβικό Τύπο για την ΑΕΚ, το νέο γήπεδο και τον Λάζοβιτς. Διαβάστε όσα δήλωσε.

Μπάγεβιτς: "Παρακολουθούμε τον Λάζοβιτς"
INTIME SPORTS

Αναφερόμενος στη νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ, είπε: "Ο σύλλογος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πρώτη κατηγορία. Αυτή την στιγμή είμαστε στη δεύτερη κατηγορία, αλλά επιθυμία μας όσο και των φιλάθλων μας είναι να ανταγωνιστούμε την επόμενη σεζόν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, και τον ΠΑΟΚ".

Για το πώς επέστρεψε στην ΑΕΚ, είπε: "Μου τηλεφώνησε ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Mελισσανίδης με τον οποίο είμαστε φίλοι. Επιθυμία μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Για τα σχέδια της ΑΕΚ, είπε: "Ο πρόεδρος θέλει να χτίσει νέο γήπεδο ώστε η ΑΕΚ να έχει το δικό της σπίτι, αλλά και μια καλή ομάδα και να δημιουργήσει μια βάση για να έρθουν όσο γίνεται καλύτερα αποτελέσματα".

Για την περίπτωση Λάζοβιτς, είπε: "Πράγματι παρακολουθούμε τον Λάζοβιτς, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία. Είμαστε ακόμα σε μεταβατική περίοδο και δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι".

Αναφερόμενος τέλος στις πιθανότητες της Βοσνίας και της Ελλάδας στο επερχόμενο Μουντιάλ, είπε: "Η Βοσνία έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα με την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα ήταν λυπηρό να μείνει εκεί. Έχει μία καλή ομάδα με ποδοσφαιριστές που παίζουν στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και νομίζω πω στόχος δεν είναι μία απλή συμμετοχή στην διόργανωση. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε αυτό. Όσο για την Ελλάδα, έχει μία καλή κι έμπειρη ομάδα και μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK