Μπαϊκαρά: "Ότι και να γίνει θα κρατήσουμε την ομάδα στη Super League"

Οι Μπαϊκαρά και Ιγκόρ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για παραμονή του Πανθρακικού στην μεγάλη κατηγορία ιδίως μετά την επικράτηση επί του Πανθρακικού.

Μπαϊκαρά: "Ότι και να γίνει θα κρατήσουμε την ομάδα στη Super League"
INTIME SPORTS

Οι Ντενίς Μπαϊκαρά και Ιγκόρ μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος του αγώνα του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό στάθηκαν στάθηκε στη σημασία της νίκης επί των "πρασίνων" και δήλωσαν αισιόδοξοι πως η ομάδα της Κομοτηνής θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Μπαϊκαρά είπε αρχικά:

"Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί ξέραμε από πριν πόσο δύσκολο ματς ήταν. Πριν το παιχνίδι θα ήμασταν ευχαριστημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πήραμε τρεις χρυσούς βαθμούς απέναντι στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς και πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία". .

Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός ήταν πολύ αγχωμένος:

"Όντως είχαμε άγχος γιατί όπως βλέπετε δεν είμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία. Όσο περνούν τα παιχνίδια μας πιάνει άγχος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή. Εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και μόνο εμείς μπορούμε να την ανατρέψουμε. Όσο μπορούμε θα κλείσουμε τα αυτιά μας και θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Είναι δύσκολο, αλλά είναι στο χέρι μας".

Για το αν τους έφυγε το άγχος μετά από αυτή τη νίκη:

"Ναι. Όταν δεν περιμένεις να πάρεις κάτι από ένα τέτοιο παιχνίδι και παίρνεις τρεις πόντους φεύγει από πάνω σου το άγχος. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα παλέψουμε ακόμη περισσότερο και θα πάμε καλύτερα".

Για το αν πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να σώσουν την ομάδα:

"Πιστεύω ναι. Ότι και να γίνει θα κρατήσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ".

Από την πλευρά του, ο Ιγκόρ, δήλωσε:

"Είναι μια χρυσή νίκη για τον Πανθρακικό. Μας δίνει ζωή. Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Θέλαμε πάρα πολύ αυτούς τους τρεις βαθμούς και καταφέραμε να τους πάρουμε".

Για τη σημασία της νίκης:

"Μας δίνει τεράστια δύναμη για τη συνέχεια. Ήταν μία νίκη που σημαίνει πάρα πολλά για εμάς".

Για το γκολ που πέτυχε:

"Το αφιερώνω στην οικογένεια μου. Αυτό το γκολ σημαίνει πολλά για την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά στα αποδυτήρια".

Για το αν ο Πανθρακικός θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία:

"Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη. Θα επικεντρωθούμε σε αυτά και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος για να πετύχουμε αυτό τον μεγάλο στόχο".

Διαβάστε ακόμα:

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 2-1 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK