Μπαίνει το νερό στ'αυλάκι

Εγινε το πρώτο βήμα σχετικά με την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Ντέμη Νικολαϊδη. Ο διεθνής επιθετικός με ανακοίνωση που εξέδωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα, κάνει γνωστό ότι άρχισε τις επαφές με τους εκπροσώπους της ENIC, ενώ τονίζει πως οι ενέργειες για την ολοκλήρωση των συζητήσεων θα διαρκέσουν περίπου 3 εβδομάδες. Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου, ο οποίος υποσχέθηκε... την 3η θέση και τυγχάνει απόλυτης εμπιστοσύνης από τονΧρυσόστομο Μιχαηλίδης

Μπαίνει το νερό στ'αυλάκι
Με μία ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ο Ντέμης Νικολαΐδης, γνωστοποίησε πως η πρώτη επαφή για την διαπραγμάτευση της πώλησης του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, ανάμεσα στην ENIC και τον ίδιο (δια των αντιπροσώπων του Γιώργου Κιντή και Νίκου Κούλη) πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/2 και πως οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση για να τα βρούνε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ντέμη Νικολαΐδη:

«Σήμερα Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2004 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχαμε με τους εκπροσώπους της ENIC στους οποίους παρουσιάσαμε τις προτάσεις μας. Και οι δύο πλευρές είναι διατεθειμένες να εργαστούν για να επιτευχθεί μία συμφωνία. Οι ενέργειες για την ολοκλήρωση των συζητήσεων θα διαρκέσουν περίπου 3 εβδομάδες καθώς θα πρέπει να εξεταστούν τα πάντα με σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ».

ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ


Η ελάχιστη πληροφόρηση που έχουμε θέλει την πλευρά Νικολαΐδη να είναι έτοιμη να αναλάβει όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ αφού πρώτα διευθετηθούν τα χρέη προς το δημόσιο και αφού γίνει λεπτομερής οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ από ορκωτούς λογιστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK