Μπαϊράκι από τον Τερ Στέγκεν: "Η βασικός ή φεύγω!"

Ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν δεν θέλει να μοιράζεται άλλο τη θέση του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα και φρόντισε να το καταστήσει σαφές.

Μπαϊράκι από τον Τερ Στέγκεν: "Η βασικός ή φεύγω!"

Τελεσίγραφο, τρόπο τινά, έδωσε στην Μπαρτσελόνα την Τρίτη ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας επισκέφθηκε τα γραφεία της πρωταθλήτριας Ισπανίας μαζί με τον ατζέντη του και έβαλε στους ανθρώπους της ομάδας το εξής δίλημμα: Η θα παίζει βασικός ή θα πρέπει να αποχωρήσει.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο τερ Στέγκεν μοιράστηκε τα παιχνίδια με τον ανταγωνιστή του για τη θέση του Κλαούντιο Μπράβο. Εχοντας όμως προτάσεις από άλλες ομάδες (Μάντσεστερ Σίτι) που το προσφέρουν θέση βασικού, ο Γερμανός φρόντισε να πιέσει λίγο τις καταστάσεις.

Πέρυσι και πρόπερσι ο Τερ Στέγκεν έπαιξε στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου ενώ στο πρωτάθλημα ο Λουίς Ενρίκε εμπιστευόταν τον Μπράβο. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, όταν ρωτήθηκε στην αρχή της προετοιμασίας, αν θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιεί τους τερματοφύλακες, το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Τουτέστιν για να φύγει ο τερ Στέγκεν πρέπει να φέρει πρόταση η οποία θα πλησιάζει τουλάχιστον τη ρήτρα αποδέσμευσης των... 80εκ ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK