Μπαϊράμι: "Φανταστική η ατμόσφαιρα στο Φάληρο" (VIDEO)

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο "Γ. Καραϊσκάκης" μίλησε σε σουηδικό κανάλι ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος... αποθέωσε τους φίλους του Ολυμπιακού.

Μπαϊράμι: "Φανταστική η ατμόσφαιρα στο Φάληρο" (VIDEO)
INTIME SPORTS

Τον Εμίρ Μπαϊράμι επέλεξε το σουηδικό κανάλι ΤV4, προκειμένου να πάρει μια ιδέα για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μάλμε το βράδυ της Τρίτης (9/12).

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το Φαληρικό στάδιο, κάνοντας λόγο για μια φανταστική ατμόσφαιρα, δηλώσεις που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως σπάνια ένας παίκτης του "τριφυλλιού" εκφράζεται με αποθεωτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και το αντίστροφο.

"Θα δημιουργηθεί τρελή ατμόσφαιρα, υπάρχει κάτι το μοναδικό εκεί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Πρέπει να είσαι εκεί για να το καταλάβεις. Οι οπαδοί δεν φωνάζουν απλά, υπάρχει ένα... είδος μίσους στην ατμόσφαιρα. Αλλά υποστηρίζουν την ομάδα μέσα από την καρδιά τους! Είναι απίστευτη, πραγματικά φανταστική η ατμόσφαιρα. Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο πουθενά αλλού. Είναι πάρα πολύ ωραία. Θα έλεγα ότι για πρώτη φορά η Μάλμε θα κληθεί να δώσει αγώνα σε μία τέτοια ατμόσφαιρα", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Μπαϊράμι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK