Μπακάκης: "Θα κοντράρουμε τον Ολυμπιακό"

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης, αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως η "Ένωση" μπορεί να τον κοντράρει και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μπακάκης: "Θα κοντράρουμε τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στον Spor24 Radio 103,3 και την εκπομπή "My way" με τον Γιάννη Καραλή, για τις αναμετρήσεις στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Για την κλήρωση που έφερε την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό: "Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε. Πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στόχος είναι και το Κύπελλο. Πιστεύαμε και ελπίζαμε να κληρωθούμε με μία ομάδα της κατηγορίας μας. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και κληρωθήκαμε με αυτόν. Κάποτε θα πέφταμε αντίπαλοι, είτε τώρα, είτε στους τέσσερις, είτε στον τελικό. Πιστεύω ότι μπορούμε να τον κοντράρουμε. Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό. Καλύτερα θα ήταν να παίζαμε μονό παιχνίδι γιατί ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Θέλαμε να κληρωθούμε μία άλλη ομάδα αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Πιστεύω και ευελπιστώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση".

Για το αν μετράει το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού: "Και εμείς έχουμε δύσκολα παιχνίδια και θα έχουμε επιβαρυνθεί. Παίζουμε με τον τρίτο και τέταρτο της κατηγορίας μας. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό ξεχνιούνται και η κούραση και όλα. Θα δώσουμε το 100%".

Για το αν θα υπάρχει άγχος: "Εννοείται πως θα έχουμε άγχος γιατί παίζουμε με τον πρωταθλητή και θα πρέπει να κουβαλήσουμε το σήμα και τον κόσμο. Και οι δύο ομάδες θα είναι αγχωμένες για να πάρουν την πρόκριση".

Για την θέση που του αρέσει να παίζει: "Εκεί που μπορώ να αποδώσω καλύτερα είναι ως δεξιός μπακ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK