Μπαμπάδες όλου του κόσμου, πάρτε μάτι το... τατουάζ του Ικάρντι!

Ο Μάουρο Ικάρντι απέδειξε με το τελευταίο γιγάντιο τατουάζ που χτύπησε στο στήθος του πως δεν είναι σούπερ μόνο εντός γηπέδου αλλά και έξω από τις τέσσερις γραμμές,. Δείτε PHOTOS!

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Ίντερ είναι απούσα από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τα τελευταία χρόνια όμως ο Μάουρο Ικάρντι φροντίζει να δείχνει με την παρουσία του εντός γηπέδου πως είναι "κομμένος και ραμμένος" για Champions League.

Δεν είναι όμως μόνο πάνω στο χορτάρι που δείχνει την κλάση του ο αρχηγός των "νερατζούρι" αλλά και έξω από αυτό, με τελευταίο παράδειγμα την επιλογή του να "χτυπήσει" ένα τατουάζ στο στήθος του που προκαλεί δέος!

Πλέον στο μπροστινό μέρος του σώματός του φιγουράρει η εικόνα ενός λιονταριού με δύο λιονταράκια δίπλα του, με την καλλιτεχνική αυτή δημιουργία να "συνοδεύεται" από τα ονόματα των δύο κορών του: Ιζαμπέλα και Φραντσέσκα.

Αναμένουμε το επόμενο γκολ του Ικάρντι για να βγάλει τη φανέλα και να κάνει τη σχετική αφιέρωση...

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK