Μπαμπανγκίντα: "Το φταίξιμο στους αμυντικούς"

Μπαμπανγκίντα: "Το φταίξιμο στους αμυντικούς"
Βολές κατά των συμπαικτών του και ιδιαίτερα των αμυντικών εξαπέλυσε ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα, μία ημέρα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρόζενμποργκ. Ο Νιγηριανός στράικερ, παραχώρησε δηλώσεις στο "kickoffnigeria" και ουσιαστικά... έβγαλε τον εαυτό του έξω από την κακή απόδοση των Πειραιωτών. Τα λεγόμενά του...

" Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή μου, παρά το ότι χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να κερδίσουμε. Στην αρχή του αγώνα κυριαρχήσαμε, αφού οι Νορβηγοί αποφάσισαν να μείνουν στην άμυνά τους. Ήταν καλό το ότι προηγηθήκαμε αλλά οι αμυντικοί μας απογοήτευσαν σε ένα ή δύο από τα γκολ της Ρόζενμποργκ ".

Πλέον, η συνέχεια είναι δύσκολη και ο "Μπάμπα" σχολίασε: " Θα είναι δύσκολο για εμάς στη συνέχεια αλλά θα δώσουμε τα πάντα και ελπίζουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λιόν. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο ".

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Μπαμπακίντα διέψευσε ότι έκανε τις παραπάνω δηλώσεις λέγοντας ότι ποτέ δεν θα μιλούσε μειωτικά για τους συμπαίκτες του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK