Μπαρμπόσα: "Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να κερδίζουμε πάντα και παντού"

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ, την πίεση για αποτέλεσμα, το ρόλο του στην ομάδα, αλλά και για το νέο γήπεδο.

Μπαρμπόσα: "Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να κερδίζουμε πάντα και παντού"
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόσα παραχώρησε συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα "Real News" και αναφέρθηκε σε όλα τα καυτά ζητήματα που αφορούν την "Ένωση". Μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα για το αποτέλεσμα, τη μάχη της ανόδου αλλά και τον στόχο του Κυπέλλου, ενώ τόνισε πως θα είναι φανταστικό να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για πρώτες του εντυπώσεις: "Είναι εξαιρετικές. Το κλίμα στα αποδυτήρια και την προπόνηση είναι άψογο, δουλεύουμε σωστά και με κέφι. Υπάρχει καλή χημεία με τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου και αυτό νομίζω τα λέει όλα. Ήξερα ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία και φανατικούς οπαδούς. Στην πορεία διαπίστωσα την οργάνωση που τη χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς, τους πάντα υψηλούς στόχους, αλλά και το πόσο αφοσιωμένος είναι ο κόσμος της, κάτι που μας βοηθάει όλους και μας οπλίζει με δύναμη να γίνουμε καλύτεροι".

Την πίεση για αποτέλεσμα: "Έχω αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στη χώρα μου και γνωρίζω πολύ καλά τι θα πει πρωταθλητισμός και πόσο σκληρά πρέπει να προσπαθείς γι' αυτό. Φιλοδοξία μας είναι να μπαίνουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό σε όλα τα παιχνίδια και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για το ρόλο του στην ομάδα: "Θέλω να είμαι ο ποδοσφαιριστής που βοηθάει την ομάδα του με κάθε τρόπο να φτάνει στο σκοπό της. Μόνο αυτό".

Για τη μάχη της ανόδου και το Κύπελλο Ελλάδος: "Δεν μπορώ και δεν θέλω να τα ξεχωρίσω. Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να τα θέλουμε όλα. Να κερδίζουμε πάντα και παντού. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά, για να είμαστε έτοιμοι και στις δύο διοργανώσεις".

Για το νέο γήπεδο: "Και για εμάς τους ποδοσφαιριστές και για τον κόσμο μας, θα είναι κάτι το φανταστικό να μπορούμε να παίζουμε σε ένα τέτοιο όμορφο καινούργιο στάδιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK