Μπαρτσελόνα: Ανατροπή με τον παίκτη που δεν έκλεισε για... 18 δευτ.

Την απάντηση της FIFA αναμένουν οι Μπαρτσελόνα και Λος Άντζελες Γκαλάξι για την ένσταση που έχουν καταθέσει εξαιτίας του σφάλματος που παρουσίασε ο υπολογιστής στη μεταγραφή του Τζούλιαν Αραούχο.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Άτυχη ήταν η Μπαρτσελόνα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς πέρα από το γεγονός πως δεν μπορούσε να ξοδέψει αρκετά χρήματα λόγω παραβίασης του FFP, δεν πήρε κλεισμένο παίκτη λόγω σφάλματος του υπολογιστή.

Ο λόγος για τον Τζούλιαν Αραούχο των Λος Άντζελες Γκάλαξι, του οποίου η μεταγραφή ολοκληρώθηκε μόλις 18 δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη της προθεσμίας με τη Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε tweet του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, και οι δύο πλευρές αναμένουν την απάντηση της FIFA εντός της ημέρας και ελπίζουν σε ανατροπή των τωρινών δεδομένων.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Σε αγώνα της τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας κυμάτιζε μία ελληνική σημαία κι υπήρχε λόγος

Επιτέλους! Βίντεο από την πρώτη του Μπέιλ σε τουρνουά γκολφ

Αδιανόητη σύμπτωση όταν η Κρεμονέζε προκρίνεται στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK