Μπαρτσελόνα: Απίστευτο περιστατικό! Ο Γιαμάλ πήγε τουαλέτα, ξέχασε να γυρίσει και ο Τσάβι τον άλλαξε

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Τσάβι τον περίμενε για περίπου 10 λεπτά αλλά τελικά αποφάσισε να τον αλλάξει.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives instructions from the side line during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι δίνει οδηγίες στον πάγκο της Μπάρτσα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ιστορία έγραψε ο Λαμίν Γιαμάλ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Πόρτο για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League καθώς έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία που παίρνει θέση βασικού σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός, πέρα από την εμφάνισή του, κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας και για έναν ακόμα λόγο. Συγκεκριμένα στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια για να πάει τουαλέτα. Μόνο που δεν γύρισε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Τσάβι τον περίμενε για περίπου 10 λεπτά αλλά δεν μπορούσε να παραμείνει με 10 παίκτες για πολύ ώρα ακόμα και έτσι αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Μάρκος Αλόνσο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπράιτον: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ντε Ζέρμπι, έχασε μία από τις "αποκαλύψεις" της χρονιάς

Ο Γκουαρντιόλα ξεπέρασε τον Σερ Άλεξ και πλέον βρίσκεται στο κυνήγι του "Βασιλιά"

Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK