Μπαρτσελόνα: Αρνητικός ο Λουίς Ενρίκε στο να επιστρέψει άμεσα Βαρκελώνη, σέβεται την Παρί

Επίσημα τέλος έβαλες ο Ισπανός τεχνικός σε όσα σενάρια τον ήθελαν να επιστρέφει στην καταλανική ομάδα.

Barcelona's head coach Luis Enrique holds up the cup after winning the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday May 27, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
(AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για ένα μεγάλο διάστημα και όμως αδυνατεί μέχρι και σήμερα να εντοπίσει και να κλείσει τον εκλεκτό. Ένα όνομα που είχε αναφερθεί ανά καιρούς σε διάφορα ρεπορτάζ για την ομάδα δεν απασχολήσει ξανά.

Ο Λουίς Ενρίκε με τον οποίο η ομάδα της Βαρκελώνης κατέκτησε το τελευταίο της Champions League και φυσικά το περίφημο treble το 2015 εύλογα είχε θεωρηθεί από αρκετούς πως δεν ήταν απίθανο να επιστρέψει ξανά με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες στο εγχώριο πρωτάθλημα μα κυρίως στην Ευρώπη.

Παρόλο που ένα τέτοιο σενάριο -μπολιασμένο με αρκετές δόσεις νοσταλγίας- έδειχνε πως μπορεί να υλοποιηθεί, η απάντηση του Ισπανού δεν άφησε περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση επ' αυτού.

Η δήλωση

"Επιστροφή στην Μπάρτσα; Πάντα θα το ήθελα μια μέρα, η Μπάρτσα σημαίνει πολλά για μένα, αλλά φαίνεται απίθανο".

"Θέλω να σεβαστώ το συμβόλαιό μου στην Παρί, καθώς έχουμε ένα σημαντικό πρότζεκτ να αναπτύξουμε και δεν θα σπάσω το συμβόλαιο. Αποκλείεται, δεν είναι το στυλ μου".

Η Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να κοιτάει την αγορά για τον επόμενο προπονητή της, την ώρα που η πρόκριση στους 8 του Champions League έχει ανοίξει την όρεξη και αναμφίβολα αναμένονται συγκινήσεις, αφού η πρώην και η νυν ομάδα του Ενρίκε θα κονταροχτυπηθούν στα ίσα για το πολύτιμο εισιτήριο.

Διαβάστε περισσότερα

News 24/7

24MEDIA NETWORK