Μπαρτσελόνα: Δεν πάνε Σεβίλλη, Ντέκο και Ροναλντίνιο

Μπαρτσελόνα: Δεν πάνε Σεβίλλη, Ντέκο και Ροναλντίνιο
Eκτός αποστολής της Μπαρτσελόνα, για τον αγώνα κόντρα στην Μπέτις, έμειναν οι Ροναλντινιο και Ντέκο. Ο Φρανκ Ράικαρντ αποκάλυψε πως θέλει να ξεκουράσει τους δύο παίκτες, παρά το ότι οι πρωταθλητές βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, αφού μετρούν μόλις μία νίκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

“Εχουμε και άλλους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν. Το ρίσκο θα ήταν αν τους βάζαμε να παίξουν σε όλους του αγώνες, αφού θα καταπονούνταν πολύ. Ο Ροναλντίνιο είναι κάτι διαφορετικό, με όλο το σεβασμό στην υπόλοιπη ομάδα, αφού μεταδίδει πνευματικότητα και ενέργεια. Ο Ντέκο ήταν πολύ καλός με την Μαγιόρκα, ενώ με την Βαλένθια ήταν ο παίκτης που έβαλε την ισοφάριση», ήταν τα λόγια του Ολλανδού, στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την «καινοτομία» στο σχήμα των «μπλαουγκράνα».

Eν συνεχεία ο Ράικαρντ εξήγησε ότι οι δύο παίκτες θα είναι παρόντες στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Ουντινέζε, ενώ δήλωσε ότι άφησε εκτός αποστολής και τον Μάρκεζ, με τον Μεξικάνο όμως να έχει πρόβλημα τραυματισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK