Μπαρτσελόνα: Έχασε κλεισμένο παίκτη για... 18 δευτερόλεπτα

Η Μπαρτσελόνα είχε έρθει σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για την απόκτηση του Τζούλιαν Αραούχο αλλά το deal ολοκληρώθηκε 18 δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Αρκετά άτυχη φέρεται να ήταν η Μπαρτσελόνα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς δεν πήρε κλεισμένο παίκτη για μόλις 18 δευτερόλεπτα.

Ο λόγος για τον Τζούλιαν Αραούχο των Λος Άντζελες Γκάλαξι, που σύμφωνα με δήλωση του αθλητικού διευθυντή των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι, η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε για 18 δευτερόλεπτα εξαιτίας ενός σφάλματος που παρουσίαστηκε στο σύστημα.

"... Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή του Τζούλιαν εξαιτίας ενός λάθους στο σύστημα. Η καθυστέρηση ήταν μόλις 18 δευτερόλεπτα. Θα δούμε τι θα αποφασίσει η FIFA..."

Πάντως, η FIFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τις προθεσμίες, κάτι που αποδείχτηκε και στην περίπτωση της ακύρωσης της μεταγραφής του Χακίμ Ζιγέχ λόγω καθυστέρησης αποστολής των εγγράφων από τη Τσέλσι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Αυτός ο παίκτης θα κρίνει την αγορά του Κανσέλο

Τι έκανε ο Άμραμπατ κατά την επιστροφή του στην Φιορεντίνα

Μπενφίκα: Πουλάει πάγο σε εσκιμώο, οι δέκα ακριβότερες πωλήσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK