Μπαρτσελόνα: "Φορτώνεται" παίκτη που της κόστισε 20 εκατ. επειδή δεν ενεργοποιείται ειδική ρήτρα

Στην Μπαρτσελόνα αναμένεται να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σέρτζι Ντεστ σύμφωνα με το FootMercato καθώς η Μίλαν δεν αναμένεται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους 20.000.000 ευρώ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and FC Barcelona at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, April 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα καθώς τα προβλήματα με το FFP δεν έχουν τέλος με πιο πρόσφατο αυτό της μη εγγραφής του Γκάβι στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας.

Οι μπλαουγκράνα καλούνται να προχωρήσουν σε πωλήσεις προκειμένου να μπορέσουν να βελτιώσουν την υπάρχουσα κατάσταση αλλά προς το παρόν αυτό δεν συμβαίνει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα αναμένεται να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σέρτζι Ντεστ ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται ως δανεικός με τη φανέλα της Μίλαν.

Ο Ντεστ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τον Άγιαξ αντί 20.000.000 ευρώ αλλά με τον ερχομό του Τσάβι έχασε τη θέση του στο ροτέισον με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός με οψιόν επίσης 20.0000.000 η οποία όμως δεν αναμένεται να ενεργοποιηθεί από την ιταλική ομάδα.

Ο Αμερικάνος μπακ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μίλαν χωρίς να έχει κάποιο γκολ ή ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ριτσάρλισον: Παίκτρια του Big Brother ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε μαζί του αλλά... μπερδεύτηκε

Χάλαντ: Η Σίτι τον "δένει" με συμβόλαιο - μαμούθ

Νάγκελσμαν: Μετά την Τότεναμ, εξετάζεται και από την "ομάδα - τρόπαιο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK