Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο σκέφτονται μία ιντριγκαδόρικη ανταλλαγή

Ο μεγαλοατζέντης Ζάχαβι αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο μάτι τον Γιανίκ Καράσκο, ενώ η Ατλέτι θέλει Ντεπάι.

Memphis Depay of the Netherlands smiles during Netherlands official press conference on the eve of World Cup soccer match between Netherlands and Argentina in Doha, Qatar, Thursday, Dec. 8, 2022. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Ο Μέμφις Ντεπάι AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Είναι αρκετές ημέρες, τώρα, που ο διεθνής Τύπος ασχολείται με το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Μέμφις Ντεπάι. Στην ιστορία αυτή μπαίνουν νέα δεδομένα. Όπως το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γιανίκ Καράσκο, δηλαδή τον παίκτη της Ατλέτικο.

Και σύμφωνα με τον ατζέντη του Βέλγου, Πίνι Ζάχαβι έχουμε τα εξής: "Το σχέδιο είναι η ανταλλαγή του Καράσκο με τον Ντεμπάι. Δεν είναι δεμένο και δεν ξέρω εάν θα γίνει" είπε ο εκπρόσωπος αρχικά και συνεχίσει "...οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Συζητάμε. Στον Γιανίκ αρέσει η ιδέα της Μπάρτσα..."

Πάντως, έχουν κυκλοφορήσει κι άλλα δημοσιεύματα μέσω των οποίων βγαίνει πως οι Ατλέτικο θέλει 50.000.000 ευρώ για να δώσει τον Καράσκο σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη, βέβαια, είναι μικρή και οι όποιες αποφάσεις αν είναι να παρθούν θα γίνει γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε για να γίνει η εσωτερική μεταγραφή

Μασούντ, ο Ιρανός "πρίγκιπας" παίζει ακόμα μπάλα κάνει και μεταγραφη

Μίλαν: Ξεπαραδιάζεται για να κρατήσει τον Ραφαέλ Λεάο

News 24/7

24MEDIA NETWORK