Μπαρτσελόνα: "Μύλος" με Μέσι

Ένας 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει διχάσει την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, ο οποίος βρίσκεται στο μέσο της διαμάχης που θέλει τη μία πλευρά να θεωρεί πως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο πριν μπει το 2006.

Μπαρτσελόνα: "Μύλος" με Μέσι
Ένας 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει διχάσει την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, ο οποίος βρίσκεται στο μέσο της διαμάχης που θέλει τη μία πλευρά να θεωρεί πως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο πριν μπει το 2006 και την άλλη να υποστηρίζει πως τα πάντα σχετικά με την άδειά του είναι καλώς καμωμένα.

Δικηγόρος που εκπροσωπεί τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, επικοινώνησε με την ΠΟ της Ισπανίας (RFEF) και τόνισε πως ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις επειδή του αποδόθηκε η ισπανική υπηκοότητα μετά τις 31 Αυγούστου, καταληκτική ημερομηνία εγγραφής ποδοσφαιριστή.

Αν κάτι αποδειχθεί και επικυρωθεί, τότε η ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ κινδυνεύει να χάσει τον πόντο της ισοπαλίας απέναντι στη Σαραγόσα, εναντίον της οποίας ο νεαρός Αργεντινός έδωσε το παρόν. Να σημειωθεί πως ο Μέσι δεν είχε αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, λόγω του ότι ο σύλλογος είχε συμπληρώσει τις τρεις θέσεις μη Κοινοτικών.

Παρά το ότι οι παράγοντες της Ντεπορτίβο τόνισαν πως δεν τους απασχολεί η τιμωρία της Μπαρτσελόνα αλλά η ενημέρωση της ομοσπονδίας και μόνο, οι της Αλαβές, είναι αποφασισμένοι να πάνε την υπόθεση μέχρι τέλους.
Βέβαια, προκειμένου να βγει οριστική απόφαση θα χρειαστούν μήνες, δεδομένου ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν την δυνατότητα να προσφύγουν στις πολιτικές Αρχές, κάτι θεμιτό αλλά και χρονοβόρο.

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος των Καραλανών, Ζοάν Λαπόρτα, τόνισε: " Ορισμένοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και διαπιστώνω κακόβουλες κινήσεις. Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο κατά της Μπαρτσελόνα αλλά δεν θα επηρεαστούμε". Ίδωμεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK