Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ παρευρέθηκε σε γήπεδο "έκπληξη" και προκάλεσε απορίες

Στο γήπεδο της Σάντερλαντ βρέθηκε ο Ουσμάν Ντεμπελέ προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της αγγλικής ομάδας με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Championship.

Barcelona's Ousmane Dembele, center, gestures during a Spanish Copa del Rey round of 16 soccer match between Intercity and Barcelona at the Ricardo Perez stadium in Alicante, Spain, Wednesday Jan. 4, 2023. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ AP

Μία φωτογραφία που δείχνει τον Ουσμάν Ντεμπελέ να βρίσκεται σε γήπεδο "έκπληξη" είδε το φως της δημοσιότητας και προξένησε απορίες.

Συγκεκριμένα, ο άσος της Μπαρτσελόνα έκανε ταξίδι "αστραπή" στην Αγγλία προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Σάντερλαντ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα της Championship.

Μάλιστα, παρακολουθήσε την αναμέτρηση μαζί με τον ισχυρό άνδρα της Σάντερλαντ, Κάιριλ Λούις Ντρέιφις, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος της συγκεκριμένης επίσκεψης.

Θυμίζουμε,ότι ο Ντεμπελέ αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού με την εμφάνιση του στο γήπεδο της Σάντερλαντ να προκαλεί απορίες καθώς δεν είχε κάποια σύνδεση με την ομάδα στο παρελθόν.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Μόνο ο Πεπ μπορούσε να σταματήσει τον Χάλαντ και το έκανε

Σίτι - Λειψία: Ο Χάλαντ πριν αρχίσει να "πυροβολεί" έγινε... Μπολτ μπροστά στον Γκβάρντιολ

Μπέκαμ: Πήγε να δει τον γιο του και "έφαγε" άκυρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK