Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που τον είχε για πέταμα και τώρα τρέχει για νέο συμβόλαιο

Η Μπαρτσελόνα έκλαιγε τα χρήματά της για τον Ουσμάν Ντεμπελέ ωστόσο τώρα ο παίκτης το γύρισε και όλα βαίνουν καλώς.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ AP

Για να γίνει η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα προηγήθηκαν πολλά επεισόδια στο σίριαλ του ντιλ. Ο Γάλλος έφτασε σε σημείο να μην πάει και σε προπόνηση της Ντόρτμουντ για να πιέσει και εν τέλει κατέληξε στην Βαρκελώνη με 140.000.000 ευρώ.

Όλα αυτά το 2017 με την Μπαρτσελόνα να πανηγυρίζει που κατάφερε να κάνει δικό τους τον τότε κορυφαίο πλάγιο επιθετικό. Μήνες αργότερα άπαντες στους μπλαουγκράνα χτυπούσαν το κεφάλι τους. Ο 25χρονος σήμερα Ντεμπελέ έκανε ό,τι ήθελε.

Δεν πρόσεχε τη διατροφή του, αγωνιζόταν χάλια και σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε την ποιότητά του στο γήπεδο. Όλα λάθος. Με την έλευση του Τσάβι, όμως, το θέμα γύρισε. Ο Ντεμπελέ είναι εξαιρετικός, ανέβασε εκ νέου την αξία του και παίζει βασικός στην Γαλλία.

Όλα πάνε τόσο καλά και κόντρα στα προηγούμενα που η Μπαρτσελόνα βιάζεται να του κάνει και νέο συμβόλαιο. Το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι '24 και η Καταλανοί θ' αρχίσουν από αρχές του '23 το "ψηστήρι" για να την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασία.

Tweet του Ρομάνο για το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Ο πεθερός του Αλάμπα ήθελε να ρίξει τη γερμανική κυβέρνηση

Ο Χάλαντ επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι κτήνος

Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει να τη φέρει πισώπλατα στην Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK