Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι θέλει να κλέψει το διάδοχο του Μπούσκετς από τον Πεπ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Μπούσκετς και σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει βάλει στο μάτι παίκτη της Σίτι.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez, right, greats Manchester City's head coach Pep Guardiola ahead of a charity friendly soccer match between Barcelona and Manchester City at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 24, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Γκουαρντιόλα και Τσάβι μαζί AP PHOTO/JOAN MONFORT

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Σέρχιο Μπούσκετς στη μεσαία γραμμή των Μπλαουγκράνα.

Το "καυτό" ρεπορτάζ, λοιπόν, θέλει τον Τσάβι να έχει στοχεύσει σε παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, έναν από τους σημαντικότερους που διαθέτει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο ρόστερ του. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρόδρι. Ο 26χρονος Ισπανός φέρεται να έχει μπει στο μάτι των Καταλανών, αλλά η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται.

Τον Ιούλιο του 2022 οι Πολίτες επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Ρόδρι έως το 2027, οπότε για να τον αφήσουν να φύγει θα χρειαστεί να πάρουν και το ανάλογο αντίτιμο. Τα δημοσιεύματα, πάντως, "πατάνε" σε υποτιθέμενη προσωπική επιλογή του πρώην παίκτη της Ατλέτικο να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Θυμίζουμε η Σίτι αγόρασε το 2019 τον παίκτη από την Ατλέτικο αντί 63.000.000 ευρώ, ενώ ένα χρόνο πριν οι Μαδριλένοι τον είχαν πάρει από την Βιγιαρεάλ με 20.000.000 ευρώ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας του Σιμεόνε, ωστόσο το '13 έφυγε ελεύθερος.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα για πρωτοκλασάτο στόπερ, δεν τον ανανεώνει και περιμένει προτάσεις

Η Γαλατασαράι με τον Ζανιόλο σπάει ρεκόρ μεταγραφής μετά από 22 χρόνια

Νεϊμάρ: Η Μπρούνα Μπιανκάρντι γκρέμισε το Instagram με το φιλί που αντάλλαξε με τον Βραζιλιάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK