Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε για αντι-Γκάβι παίκτη που δεν υπολογίζει ο Ποστέκογλου

Τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο έχει στα ραντάρ της η Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με την DailyMail. Εξετάζεται ο δανεισμός και όχι η αγορά του παίκτη.

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε για αντι-Γκάβι παίκτη που δεν υπολογίζει ο Ποστέκογλου
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα AP

Μεγάλος άτυχος στάθηκε ο Γκάβι καθώς στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Γεωργία υπέστη ρήξη χιαστού αλλά και μηνίσκου κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 7-9 μήνες.

Ο τραυματισμός του νεαρού χαφ μειώνει τις επιλογές του Τσάβι για την μεσαία γραμμή και παρά το γεγονός πως το διαθέσιμο μπάτζετ είναι περιορισμένο, εξετάζεται ο δανεισμός παίκτη της Τότεναμ.

Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ο οποιος αρέσει αρκετά στον Ισπανό τεχνικό και δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Άγγελου Ποστέκογλου στις πρώτες αναμετρήσεις της Premier League.

Σύμφωνα με την DailyMail, η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον δανεισμό και όχι για την αγορά του ποδοσφαιριστή, καθώς κύριο της μέλημα ναι μεν είναι η αναπλήρωση του κενού που αφήνει ο Γκάβι χωρίς παράλληλα να μεγαλώσει το δημοσιονομικό πρόβλημα που υπάρχει.

Θυμίζουμε πως οι μπλαουγκράνα θέλουν να "χρησιμοποιήσουν" τον τραυματισμό του Γκάβι προκειμένου να φέρουν από τον ερχόμενο Γενάρη στην Ισπανία τον Βίτορ Ροκέ, τον οποίο η αρχική συμφωνία ήθελε στην Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Νεϊμάρ πήγε για πόκερ και κέρδισε όσα βγάζει με ένα 16λεπτο από την Αλ Χιλάλ

Η Μπάγερν δίνει ποσό μαμούθ στον Τούχελ για να διορθώσει τα δύο λάθη του καλοκαιριού

Μάντσεστερ Γιουνάινεντ: Ο Βαράν καλοβλέπει την πόρτα της εξόδου, με τόσα χρήματα τον δίνουν οι "Κόκκινοι Διάβολοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK