Μπαρτσελόνα - Ουντινέζε 4-1

Μπαρτσελόνα - Ουντινέζε 4-1


Όλα φίνα ήταν για την Μπαρτσελόνα στο ματς με την Ουντινέζε στο "Καμπο Νου". Η ομάδα του Ράικαρντ νίκησε άνετα με 4-1, ο Ροναλντίνιο σκόραρε τρεις φορές, ο κόσμος απόλαυσε θέαμα και η Μπαρτσελόνα στρογγυλοκάθησε στην 1η θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι στρίμωξαν στα σχοινιά από το πρώτο λεπτό την Ουντινέζε και ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς. Μόλις στο 13’, ο Ροναλντίνιο εκτέλεσε φάουλ και παραβίασε την εστία του Ντε Σάνκτις. Η ομάδα του Κόσμι όμως σήκωσε κεφάλι και ισοφάρισε 14 λεπτά αργότερα με τον Φελίπε.

Το δώρο του "μάγου"

Το είπε και το έκανε. Ο Σέρζε Κόσμι είχε πει τη Δευτέρα ότι θα ζητήσει τη φανέλα του Ροναλτίνιο μετά τον αγώνα, όπερ και εγένετο. Ο Βραζιλιάνος σταρ πλησίασε τον Ιταλό προπονητή και ευχαρίστως του έδωσε τη φανέλα με το Νο 10. Ο Κόσμι με τη σειρά του θα τη παραδώσει στο γιό του.

Από εκεί και πέρα όμως το παιχνίδι ανήκει αποκλειστικά στην Μπαρτσελόνα. Πρώτα στο 32’ ο Ροναλντίνιο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ετό και έγραψε το 2-1. Στο 41’ ο Ντέκο με ένα ακόμη φάουλ έκανε το 3-1 ενώ η ...καταστροφή για την Ουντινέζε ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Βιντιγκάλ στο 49’.

Στο "Καμπ Νου" βέβαια δεν μπορείς να ελπίζεις σε τίποτα παίζοντας με 10 παίκτες. Η Μπαρτσελόνα κράτησε με ευκολία το 3-1 και λίγο πριν από τη λήξη πέτυχε και 4ο γκολ με πέναλτι του Ροναλντίνιο.


Οι συνθέσεις:

Mπαρτσελόνα: Βαλντές, Μπελέτι, Πουγιόλ, Τσάβι, Ετό (81’ Λάρσον), Ροναλτίνιο, Φαν Μπρόγκχορστ, Φαν Μπόμελ (62’ Ινιέστα), Ντέκο, Ολέγκερ, Μέσι (70’ Εθκέρο).
Ουντινέζε: Nτε Σάνκτις, Μπερτότο, Ομποντο, Ζενόνι, Βιντιγκάλ, Ντι Νατάλε (51’ Μάουρι), Νατάλι (33’ Χουάρεζ), Μουντάρι (73’ Ντι Μικέλε), Φελίπε, Μπαρέτο, Καντελά.


News 24/7

24MEDIA NETWORK