Μπαρτσελόνα: Πούλησε και επίσημα παίκτη της στην Serie B, με πόσα χρήματα μπορεί να τον ξανακάνει δικό της

Την πώληση του πρώην μέλους της Μασία Εστάνις Πέντρολα ολοκλήρωσε η Μπαρτσελόνα μετά τη 10η παρουσία του παίκτη με τη φανέλα της Σαμπντόρια.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Χρήματα από παντού προσπαθεί να μαζέψει η Μπαρτσελόνα προκειμένου να λύσει όσο πιο άμεσα γίνεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το FFP.

Οι μπλαουγκράνα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προχωρήσαν σε κάποιες πωλήσεις, όπως στην περίπτωση του Ντεμπελέ, ή και σε δανεισμούς ποδοσφαιριστών της Μασία σε άλλες ομάδες προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη με την περίπτωση του Εστάνις Πέντρολα ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Serie B και την ομάδα της Σαμπντόρια.

Στο deal μεταξύ των δύο ομάδων, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχει ρήτρα η οποία αναφέρει πως σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει τουλάχιστον 10 συμμετοχές, τότε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η ρήτρα αγοράς του ύψους 3.000.000 ευρώ.

Οι μπλαουγκράνα έχουν το δικαίωμα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή αντί του ποσού των 7.000.000 ευρώ, σε περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 50%.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Θα πέσει ο Άγιαξ; Πόσα χρήματα έδωσε για να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού

Μέσι: Το δημόσιο μήνυμα του Λίο που λήγει και τυπικά όλα τα σενάρια

Τα γύρισε ο Τεν Χαχ για Μαγκουάιρ: Πρώτα τον έβαλε βασικό και μετά τον χαρακτήρισε MVP

News 24/7

24MEDIA NETWORK