Μπαρτσελόνα: Σε "αναμμένα κάρβουνα" ο Τσάβι, αποχώρησε με φορείο κλεισμένη μεταγραφή

Ένα σκληρό μαρκάρισμα δέχθηκε ο Βίτορ Ροκέ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Παραναένσε με την Ιντερνασιονάλ για το πρωτάθλημα Βραζιλίας και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, αναστατώνοντας τους φίλους της Μπαρτσελόνα.

Vitor Roque of Brazil's Athletico Paranaense controls the ball during a Copa Libertadores Group G soccer match against Paraguay's Libertad at Defensores del Chaco stadium in Asuncion, Paraguay, Thursday, May 4, 2023. (AP Photo/Jorge Saenz)
Ο Βίτορ Ροκέ με τη φανέλα της Ατλέτικο Παραναένσε AP

Ένα σκληρό μαρκάρισμα υπέστη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Βίτορ Ροκέ, στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στην Ιντερνασιονάλ για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Ο νεαρός επιθετικός, για τον οποίο οι μπλαουγκράνα έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους το καλοκαίρι του 2024, αποχώρήσε με φορείο από την αναμέτρηση με τους μπλαουγκράνα να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και να περιμένουν τη τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Τσάβι να εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει τον παίκτη στο ρόστερ από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κάτι που βέβαια προϋποθέτει πως θα καταφέρει να δικαιολογήσει, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα με το FFP, τα 40.000.000 που προβλέπει το deal.

Δείτε το μαρκάρισμα

Διαβάστε Περισσότερα

Ακούστηκε για Ελλάδα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τελικά έκλεισε στην Bundesliga

Η επική αντίδραση του Κλοπ όταν του είπαν για το νέο buzzer beater του Μπέλιγχαμ

Μέσι: Τρέλανε τους Αργεντίνους για τα σχέδια του για το μέλλον

News 24/7

24MEDIA NETWORK