Μπαρτσελόνα – Βέρντερ Βρέμης

Η υποδοχή των ηρώων της Μαδρίτης, δε θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή...

Μπαρτσελόνα – Βέρντερ Βρέμης

Η υποδοχή των ηρώων της Μαδρίτης, δε θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας χάσει τη νίκη μόνο στην Αθήνα (τυπικά απομένει ένας πόντος), αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, προέρχεται από το εμφατικό 3-0 της Μαδρίτης επί της Ρεάλ, ενώ αντίπαλος είναι η Βέρντερ Βρέμης, μία φύσει επιθετική ομάδα η οποία θέλγει με την απόδοσή της, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Στο πρώτο ματς, οι Καταλανοί του Νέου Βασιλιά Ροναλντίνιο, κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με 2-0 στο "Βέζερ Στάντιον". Βέβαια, το τελικό σκορ δε μαρτυρά ανάγλυφα την εικόνα του ματς, στο οποίο οι Γερμανοί του Τόμας Σάαφ έκαναν όλη τη δουλειά αλλά κάτι η αστοχία στην τελική προσπάθεια και κάτι η ευστοχία των "μπλαουγκράνα", έφεραν το διπλό. Κατά το παρελθόν, οι δύο ομάδες είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους το 1993, στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Τότε, η Μπάρτσα είχε αποσπάσει 1-1 στη Βρέμη, για να πάρει τη νίκη με 2-1 στο "Καμπ Νου" και να σηκώσει τη κούπα, μετά την επιτυχία του Γουέμπλεϊ, στον τελευταίο τελικό του άλλοτε Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα νέα των γηπεδούχων δεν περιλαμβάνουν κάποιο απρόοπτο. Ο δεξιός μπακ, Ζουλιάνο Μπελέτι είναι έτοιμος να παίξει, ενώ εκτός δράσης παραμένει τόσο ο ενίοτε βασικός αμυντικός μέσος Μαρκ Φαν Μπόμελ, όσο και ο αναπληρωματικός επιθετικός, Μάξι Λόπεζ.

Ελεγχόμενα και γνωστά εδώ και αρκετό τα καιρό τα προβλήματα και των "πρασίνων". Ο βασικός επιθετικός Ιβάν Κλάσνιτς δεν είναι έτοιμος. Το ίδιο συμβαίνει με τον στόπερ Πάσανεν, τον αριστερό ακραίο Νταβαλά, τον ακραίο αμυντικό Φαν Ντάμε, καθώς και τον προοριζόμενο για βασικό πορτιέρο, Τιμ Βίζε.

Πιθανές συνθέσεις
Μπαρτσελόνα: Βαλντέζ, Ολεγέρ, Εντμίλσον, Πουγιόλ, Σιλβίνιο, Μάρκες, Τσάβι, Ντέκο, Ροναλντίνιο, Μέσι, Ετό.
Βέρντερ Βρέμης: Ράινκε, Οβομογέλα, Νάλντο, Φάρενχορστ, Σουλτς, Μπορόφσκι, Μπάουμαν, Μικού, Φρινγκς, Βαλντέζ, Κλόζε.

Διαιτητής: Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία)

News 24/7

24MEDIA NETWORK