Μπαρτσελόνα: Μετά τα καθίσματα και τα κομμάτια από γρασίδι πουλάει και... διαμάντια

Διαμάντια μονων καρατίων που παράγονται από τον ίδιο άνθρακα με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε το για το γρασίδι του Camp Nou βάζει προς πώληση η Μπαρτσελόνα. Στα 15.000 ευρώ η τιμή τους.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Χρήματα κυριολεκτικά με καθέ πιθανό και απίθανο τρόπο ψάχνει να βρει η Μπαρτσελόνα και αυτή τη φορά θέλει να εκμεταλλευτεί τα... διαμάντια της.

Συγκεκριμένα, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, οι μπλαουγκράνα έβαλαν προς πώληση διαμάντια μονών καρατίων τα οποία φτιάχνονται από τον άνθρακα που χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστεί το γήπεδο του Καμπ Νου και η αξία τους κυμαίνεται στα 15.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πρόσφατα πωλητήριο μπήκε τόσο στα καθίσματα του γηπέδου όσο και σε κομμάτια από το γρασίδι του. Η Μπάρτσα μέχρι να μετακομίσει στο νέο της "στολίδι" ψάχνει έσοδα από... παντού καθώς θα χάσει αρκετά χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας ενώ παράλληλα έχει και τα γνωστά θέματα με το FFP.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ του έβαλε πωλητήριο για τον Γενάρη και δύο κορυφαίες ομάδες της Premier League ετοιμάζουν πρόταση

Σάντσο: Η νέα ενέργεια των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ που δείχνει ότι τον έχουν στο... περιθώριο

Μπαρτσελόνα: Το MLS θέλει και τον Λέβα, η παλαιότερη δήλωση του Πολωνού για το πρωτάθλημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK