Μπασινάς: "Καμία επαφή"

Μπασινάς: "Καμία επαφή"
Ο Αγγελος Μπασινάς επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, σύμφωνα με δήλωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Ο τέως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού προχώρησε στην συγκεκριμένη διευκρινιστική δήλωση μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον πρώην εκπρόσωπό του Νίκο Λυράκη σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με συζήτηση που είχε με ανθρώπους της ΑΕΚ.


Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο επίσημο σάιτ του Μπασινά:

" Ουδεμία επαφή με οποιαδήποτε ελληνική ομάδα είχα μέχρι σήμερα, είτε πριν, είτε μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό.

Υποχρεώνομαι να προχωρήσω στην παραπάνω διευκρίνιση, μετά από παρερμηνείες που δημιούργησε ραδιοφωνική συνέντευξη του πρώην εκπροσώπου μου Νίκου Λυράκη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Σέβομαι την διαβεβαίωσή του ότι ουδέποτε εκφράστηκε ως εκπρόσωπός μου στη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, όπως επίσης ότι χαρακτήρισε ως “φυσιολογική” ενδεχόμενη κουβέντα μου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Θεμιστοκλή Νικολαϊδη λόγω φιλίας, αλλά όχι ως γενόμενη.

Επιθυμώ να αγωνιστώ εκτός συνόρων, κάτι που δεν κατέστη εφικτό το καλοκαίρι χωρίς δική μου υπαιτιότητα".

Αγγελος Μπασινάς


Διευκρίνιση και 11αδα

Στη διάρκεια της εβδομάδας αναφέρθηκε μεταξύ των αλλαγών που σκέφτεται ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι για να φρεσκάρει τον Παναθηναϊκό και να τον δει περισσότερο αποτελεσματικό εντός του αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο στην τελική ευθεία φαίνεται να κερδίζει μία θέση στο επιθετικό δίδυμο των «πρασίνων», στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε, που στο προτελευταίο διπλό της εβδομάδας (Πέμπτη) πήρε θέση με τους βασικούς, με τον Φάνη Γκέκα στο πλευρό του και τον Σαντόρ Τόργκελε στην αντίπαλη 13αδα (έπαιξαν 13 εναντίον 13).

Την ίδια ώρα από τον Παναθηναϊκό γινόταν γνωστό, ότι ο Νιγηριανοπολωνός επιθετικός επιθυμούσε να διευκρινίσει ότι οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε στην πατρίδα του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Είμαι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Ουδέποτε είπα όσα ισχυρίζονται οι Πολωνοί» ήταν η διευκρινιστική δήλωση του «Μανόλη».

Αμυντικό δίδυμο

Χθες αναφέραμε ότι ο Ιγκόρ Μπίσκαν αγωνίστηκε στο κέντρο άμυνας, καίτοι είναι σαφής η πρόθεση του Αλμπέρτο Μαλεζάνι να τον αφήσει στον πάγκο, ώστε να τον προστατεύσει ώσπου να βρεθεί στην επιθυμητή φυσική και αγωνιστική κατάσταση και στο διπλό της Πέμπτης ο Ιταλός τεχνικός δοκίμασε μία ακόμη «μετακόμιση».

Ή μάλλον για την ακρίβεια ξαναδοκίμασε, αφού την χρησιμοποίηση του Μίκαελ Νίλσον στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και την επιστροφή του Λουκά Βύντρα στη δεξιά πτέρυγα, την είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στη Λιβαδειά, όπου κατά τεκμήριο ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος, αλλά όχι και ικανός να φτάσει στην επίτευξη του νικητήριου γκολ.

Δεν αποκλείεται να το ξαναδούμε και επισήμως το Σάββατο, αφού η χρησιμοποίηση αμφοτέρων στο βασικό σχήμα, παρέχει την δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία για αμοιβαία αλλαγή ρόλων στην διάρκεια του ενενηντάλεπτου.

Με βάση όσα έδειξε το εκπαιδευτικό διπλό, μία θέση στη δεξιά πτέρυγα (σε σύστημα 4-4-2) διεκδικούν οι Χαραλαμπίδης και Βόουτερ, με τον Κύπριο να είναι το φαβορί, αλλά καλύτερα θα ήταν να περιμένουμε το διπλό της Παρασκευής, που συνήθως δίνει ασφαλέστερες ενδείξεις.

Κατά τα άλλα, οι επαφές του Αλμπέρτο Μαλεζάνι με τους ποδοσφαιριστές του (μετά την χθεσινή κουβέντα με τους αρχηγούς στην Παιανία) δεν συνεχίστηκαν, πλην ίσως ενός σύντομου τετ α τετ με τον Ιγκόρ Μπίσκαν. Το περιεχόμενο αυτής της κουβέντας δεν έγινε γνωστό, ωστόσο με βάση τα παραπάνω μπορεί ο καθένας να το φανταστεί.

Νοκ άουτ «Παπ» - Αντριτς

Για μία ακόμη φορά εκτός προπονητικού προγράμματος έμειναν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Σρνταν Αντριτς και δεν υπάρχει πλέον αισιοδοξία συμμετοχής τους στο παιχνίδι της Τρίτης με την Βέρντερ Βρέμης, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η κίνηση των εισιτηρίων δεν είναι η αναμενόμενη, για το παιχνίδι με τους Γερμανούς, ωστόσο όλα θα αλλάξουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Πρώτον, διότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γαλουχημένος με το ευρωπαϊκό προφίλ της αγαπημένης τους ομάδας και πολύ σπάνια της γύρισε την πλάτη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και, δεύτερον η προπώληση δεν είναι πλέον ενδεικτική λόγω ΟΑΚΑ, αφού η χωρητικότητα του Σταδίου δεν επιβάλλει την έγκαιρη απόκτηση εισιτηρίου.

Αν μάλιστα οι «πράσινοι» ζεστάνουν τον κόσμο τους με μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, τότε σίγουρα αυτό θα αποτελέσει μία γερή τονωτική ένεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK