Ο Κλοπ στην Μπάγερν; Ο Μπεκενμπάουερ απαντά πως...

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ υποστήριξε πως ο Γίργκεν Κλοπ αποτελεί μία πολύ αξιόλογη επιλογή για την διαδοχή του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο την Μπάγερν Μονάχου, σε περίπτωση που ο Ισπανός τεχνικός αποχωρήσει από την Βαυαρία.

Ο Κλοπ στην Μπάγερν; Ο Μπεκενμπάουερ απαντά πως...

Από τη στιγμή που ο Γίργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως από την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ, ολοένα και πληθαίνουν οι πιθανοί "μνηστήρες", για τον επόμενο σταθμό της προπονητικής καριέρας του.

Στο το κυνήγι του Γερμανού προπονητή φαίνεται πως είναι και η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τα λόγια του επίτιμου πρόεδρου του συλλόγου, Φραντς Μπεκενμπάουερ: " Σίγουρα θα μπορούσα να φανταστώ τον Κλοπ ως τον διάδοχο του Γκουαρδιόλα. Το όνομα του συζητιόταν αρκετά στο παρελθόν και πιστεύω πως θα μπορούσε να ταιριάξει στην ομάδα" .

Ο θρύλος των Βαυαρών εξέφρασε την στήριξη του στον Πεπ Γκουαρδιόλα, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της επόμενη σεζόν, τονίζοντας παράλληλα πως ο Κλοπ θα βρίσκεται στα υπ' όψιν: " Ο Κλοπ είναι σίγουρα μία επιλογή για την Μπάγερν. Το ερώτημα είναι, πόσο καιρό θα μείνει στο Μόναχο. Ελπίζω για αρκετό καιρό, αν όχι, η περίπτωση του Κλοπ θα συζητηθεί" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK