Μπεκιάι: "Δίκαιη η ισοπαλία"

Ο Ιωνικός ανάγκασε την Ξάνθη να υποστεί την πρώτη εντός έδρας γκέλα μετά το 1-1 του Σαββάτου και ο Αριάν Μπεκιάι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του αποτελέσματος. Ο Αλβανός τερματοφύλακας του Ιωνικού μίλησε στον «SuperΣΠΟΡ FM».

Μπεκιάι: "Δίκαιη η ισοπαλία"
Ο Ιωνικός ανάγκασε την Ξάνθη να υποστεί την πρώτη εντός έδρας γκέλα μετά το 1-1 του Σαββάτου και ο Αριάν Μπεκιάι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του αποτελέσματος. Ο Αλβανός τερματοφύλακας του Ιωνικού μίλησε στον «SuperΣΠΟΡ FM» για:

- Την ισοπαλία 1-1 με την Ξάνθη

Σε τέτοιες καιρικές συνθήκες είναι δύσκολο να αγωνιστείς. Η μπάλα είναι απρόβλεπτη σε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πει ότι πάμε για θετικό αποτέλεσμα και τελικά δικαιούμασταν αυτό που πήραμε.

- Την πορεία του Ιωνικού στο πρωτάθλημα

Ξεκινήσαμε καλά, μετά κάναμε μια κοιλιά, είναι μια μέτρια προς καλή χρονιά μέχρι τώρα για εμάς. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Έχουν έρθει καλοί παίκτες. Είναι δύσκολο να προσαρμοστούν αμέσως, όμως έχουν δέσει. Αν συνεχίσουμε έτσι όλα θα πάνε καλά.

- Τους τρεις μεγάλους του κέντρου

Έχουμε παίξει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη ομάδα. Παίζει ρόλο βέβαια ότι με τον Παναθηναϊκό παίξαμε πολύ νωρίς. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν έχουν βρει ρυθμό ακόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK