Μπελάδες για την Λίβερπουλ ενόψει καλοκαιριού

Σταρ της ομάδας είναι πιθανόν να «μετακομίσει» μαζί με Κλοπ, πολλά τα χρήματα απλώνονται από τους συνήθεις ύποπτους.

Liverpool's manager Jurgen Klopp stands during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea, at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Jan.31, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp stands during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea, at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Jan.31, 2024. (AP Photo/Jon Super) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας από τους πρωταγωνιστές της Λίβερπουλ μπορεί να βάλει πλώρη για άλλη ομάδα στο τέλος της σεζόν. Υπήρξε πρόσφατα μία κρούση από την Σαουδική Αραβία με την πρόταση να είναι τεράστια, ωστόσο απορρίφθηκε.

Πολύ δύσκολα όμως θα πουν το όχι οι «Reds» το καλοκαίρι, με τον παίκτη να ετοιμάζεται να κλείσει τα 32 και τον ίδιο να φέρεται πως δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο του 2025 και η Λίβερπουλ επιχειρεί συμφωνία νέων όρων που θα είναι το κλειδί για τους "κόκκινους" μετά τον Κλοπ.

Η αδυναμία της Λίβερπουλ να ελέγξει την υπόθεση, έγκειται στο γεγονός πως ο Σαλάχ είτε θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι, είτε θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται μαζί του η ομάδα, με την ελπίδα ότι θα συμφωνήσει σε νέους όρους για να αποφύγει να τον αποχωριστεί χωρίς χρηματικό αντίτιμο το 2025

Αν το ποσό που απέρριψε προσφάτως η Λίβερπουλ ήταν όντως ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, τότε δύσκολα θα παραμείνει ο Αιγύπτιος στο Νησί την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα

Τρελαμένος ο Μίλερ, προστάτεψε Τούχελ και έριξε κεραυνούς για τους συμπαίκτες του.

Φαίνεται να την γλυτώνει ο Χάρι Μαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK