Μπέλιγχαμ: Αυτή η ομάδα βγαίνει εκτός διεκδίκησης του

Τις προσπάθειες για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ φέρεται να σταμάτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Germany.

England's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ σε Μουντιάλ (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Όλο και πληθαίνουν τα σενάρια για τα μεγάλα φαβορί που αναμένεται να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Για τον Αγγλο που πραγματοποιεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ, μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του φέρεται να είναι η Λίβερπουλ, με τον Τζόρνταν Χέντερσον να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Από την πρώτη στιγμή στο κόλπο για την απόκτηση του είναι και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν ενώ πλέον μία από τις διεκδικήτριες απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Ο λόγος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Germany δεν προτίθεται να μπει σε πλειστηριασμό για την απόκτηση του Μπέλιγχαμ, καθώς στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για ποδοφαιριστές, με κάποιους από αυτούς μάλιστα να μην προπονούνται καν με την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο θεούλης Αντριάνο χώρισε μετά από 24 μέρες γάμου, εξαφανίστηκε για να δει Βραζιλία

Μουντιάλ 2022: Το τρελό πρόγραμμα θεραπείας του Νεϊμάρ για να επιστρέψει στη νοκ-αουτ φάση

Ετό, απαράδεκτος ο Καμερουνέζος που κλώτσησε YouTuber

News 24/7

24MEDIA NETWORK