Μπεν Χαΐμ: "Ήμουν τυχερός"

Τυχερός που γλίτωσε τα…χειρότερα μετά το δολοφονικό τάκλιν του Μίκαελ Εσιέν στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Μπόλτον με την Τσέλσι, νιώθει ο αμυντικός των «τρότερς», Ταλ Μπεν Χαΐμ.

Μπεν Χαΐμ: "Ήμουν τυχερός"
Τυχερός που γλίτωσε τα…χειρότερα μετά το δολοφονικό τάκλιν του Μίκαελ Εσιέν στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Μπόλτον με την Τσέλσι, νιώθει ο αμυντικός των « τρότερς», Ταλ Μπεν Χαΐμ. Ο Γκανέζος μέσος της πρωταθλήτριας Αγγλίας τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ρομπ Στάιλς, κάτι που αποτέλεσε έκπληξη, καθώς το μαρκάρισμα του αποτελούσε το παράδειγμα για αποβολή ενός ποδοσφαιριστή.

« Είμαι σίγουρος πως έπρεπε να αποβληθεί. Οι διαιτητές κάνουν λάθη κάποιες φορές και δυστυχώς αυτό κατέληξε εναντίον μας. Σηκώθηκα πολύ γρήγορα από το έδαφος για να δω αν μπορώ να πατήσω το πόδι μου, καθώς σοκαρίστηκα από το δυνατό τάκλιν στο κόκαλο. Αυτό ίσως να τον έσωσε », τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός αμυντικός μέσος.

Ο Μπεν Χαΐμ δεν θέλησε να ρίξει την ευθύνη της ήττας στον διαιτητή, θεωρώντας πως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Μπόλτον έχουν ευθύνη για την συντριβή από την Τσέλσι. « Η ήττα μας από την Τσέλσι και το γεγονός πως δεχθήκαμε πέντε γκολ, τα τέσσερα μέσα σε δέκα λεπτά, σίγουρα δεν είναι ευθύνη του διαιτητή. Είχαμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συνέβη κάτι τέτοιο. Ίσως το γεγονός της απώλειας του Γκάρι Σπιντ (αποχώρησε στο ημίχρονο τραυματίας) μας στοίχισε αρκετά », υπογράμμισε ο 23χρονος αμυντικός.

Βολές Αλαρντάις εναντίον Στάιλς

Στο πρόσωπο του Μίκαελ Εσιέν και του Ρομπ Στάιλς εστιάζει τη μήνη του ο προπονητής της Μπόλτον, Σαμ Αλαρντάις, για την σαρωτική ήττα από την Τσέλσι με 5-1. Ο Άγγλος τεχνικός ισχυρίστηκε ότι ο Γκανέζος χαφ ευνοήθηκε από την απόφαση του διαιτητή Στάιλς, αφού υπέδειξε κίτρινη κάρτα στο αντιαθλητικό χτύπημα του στον Ταλ Μπεν Χαίμ, αντί να τον αποβάλλει απευθείας με κόκκινη.

Ο Αλαρντάις εξήγησε αναλυτικά: " Θα μπορούσα να στέκομαι εκεί ως ο πρώτος τεχνικός που νίκησε την Τσέλσι φέτος. Εστιάζουμε στο τάκλιν του Εσιέν επειδή παίζαμε με δέκα παίκτες στο 2-1, ενώ η Τσέλσι έπρεπε να χάνει 1-0 και να παίζει με δέκα παίκτες ".

Ο νεοαποκτηθείς από τη Λιόν παίκτης, υποκρίθηκε ότι τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη φάση, γεγονός που ανάγκασε τον Αλαρντάις να αναφέρει σκωπτικά: " Είμαι συγκλονισμένος που ο διαιτητής δεν είδε το χτύπημα, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, ο Εσιέν ήταν πολύ- πολύ έξυπνος πέφτοντας κάτω και προσποιούμενος τον τραυματισμό του. Ήξερε ότι επρόκειτο για κακό τάκλιν, που φυσικά διέπραξε, όπως και εμείς. Μόνο ο διαιτητής δεν το αντιλήφθηκε δυστυχώς ".

Από τη μεριά του, ο Ρομπ Στάιλς, υποσχέθηκε να κοιτάξει την κασέτα της αναμέτρησης και το συμβάν, μέσα στα επόμενες 24 ώρες: " Έχω συμπληρώσει την έκθεση μου και δεν έχω δει το βίντεο του συμβάντος ως τώρα ", αποκάλυψε,: " Ήμουν πολύ κοντά και νόμιζα ότι είχα καλή εικόνα, αλλά θα κοιτάξω την Τρίτη το βίντεο ".

Εφόσον ο άρχων του αγώνα πραγματοποιήσει αναθεώρηση και κρίνει λανθασμένη την απόφαση του, τότε ο Εσιέν θα αντιμετωπίσει ποινή τριών αγωνιστικών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK