Μπενίτεζ πρός Σισέ: "Συμμορφώσου"!

Μπενίτεζ πρός Σισέ: "Συμμορφώσου"!

Η μεμψιμοιρία του Τζιμπρίλ Σισέ έχει επιφέρει τη διαρκή αναστάτωση στις τάξεις της Λίβερπουλ. Ο επιθετικός των "ρεντς" έχει προαναγγείλει την αποχώρηση του απ’ το Άνφιλντ εάν συνεχιστεί ο παραγκωνισμός του απ’ την αρχική ενδεκάδα.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Ράφα Μπενίτεζ, φρόντισε να συνετίσει τον Γάλλο διεθνή, διευκρινίζοντας του: " Μίλησα σε όλους τους παίκτες, κάποιους που χρησιμοποιούνται αρκετά και κάποιους που χρησιμοποιούνται διαφορετικά . Όλοι γνωρίζουν πως ακολουθούν πολλά παιχνίδια. Στο σημείο κοντά στα Χριστούγεννα, περιμένω να παίξουμε τρία ματς σε οκτώ ημέρες. Υπάρχει επίσης το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κάρλινγκ Καπ να σκεφτούμε. Πρόκειται για ένα μεγάλο σωματείο, οπότε κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος. Ίσως να χρησιμοποιηθείς την επόμενη εβδομάδα, ίσως πάλι σε τρεις . Αν ένας παίκτης δεν είναι έτοιμος όταν χρειάζεται, τότε σημαίνει ότι δεν έχει την κατάλληλη συμπεριφορά και νοοτροπία για ένα μεγάλο σύλλογο ".

Ο Σισέ έχει ξεκινήσει μόλις δύο φορές στη βασική ενδεκάδα απ’ το ξεκίνημα της σαιζόν και επιπρόσθετα, χρησιμοποιείται σε ρόλο ακραίο επιθετικού και όχι στη φυσική του θέση, στην κορυφή της επίθεσης. Το αβέβαιο μέλλον του 23χρονου "άσου" έχει ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, προοιωνίζοντας τη συμφωνία τον Ιανουάριο, αφού αμφότερες πλευρές διαθέτουν αμοιβαίο θαυμασμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK