"Άδειασμα" Μπέντο σε Φορτούνη: "Λάθος μου που δεν τον έβγαλα νωρίτερα..."

Έβγαλε εκνευρισμό ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Απόρησε με ερώτηση που του έγινε για τον Τσόρι και δήλωσε ότι άργησε να βγάλει από το ματς τον Κώστα Φορτούνη.

"Άδειασμα" Μπέντο σε Φορτούνη: "Λάθος μου που δεν τον έβγαλα νωρίτερα..."

Ένας άλλος Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Καραϊσκάκη. Ένας Μπέντο που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, που έβγαλε αντίδραση σε ερωτήσεις για τον Βιάνα και τον Τσόρι, που έβραζε το αίμα του.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε πως "δεν κάναμε καλό ματς. Είχαμε πολλά λάθη, τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά, επιτρέποντας στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Νικήσαμε όμως γιατί κάναμε πιο πολλές φάσεις".

Ακολούθως απάντησε σε ερωτήσεις:

Θεωρείτε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση ή είναι πλήρης; Επίσης, παρατηρήθηκε πάλι ένα πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Πολύς κόσμος μιλάει για τον Βιάνα. Έχει προσαρμοστεί; Κι αν όχι, πότε πιστεύετε ότι θα είναι σε θέση να προσαρμοστεί στο 100%;

" Όσον αφορά εμένα, το δικό μου πάθος είναι το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με τις μεταγραφές, όμως δεν αποτελεί μέρος της αρμοδιότητάς μου. Το πάθος μου είναι το παιχνίδι και μόνο. Ομως αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι ό,τι καλύτερο μπορώ για να προετοιμάζω τα παιχνίδια. Οσον αφορά στην δεύτερη ερώτηση, δεν θα σχολιάσω το τι πρόκειται να γίνει στην περίοδο των μεταγραφών. Καταλαβαίνουμε ότι ενδιαφέρεστε πολύ. Ό,τι έχει να γίνει από τη δική μου θέση θα γίνει κατά την περίοδο των μεταγραφών, όμως θα γίνει εσωτερικά και θα το μάθετε αφού ενημερωθούν πρώτα οι αρμόδιοι".

Οταν είδατε την ομάδα σας πίσω στο σκορ με 0-1, είχατε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε τον Τσόρι ή σας παρότρυνε ο κόσμος;

" Δεν μου φαίνεται σοβαρή ερώτηση. Νόμιζα ότι μου κάνατε πλάκα".

Ο Κώστας Φορτούνης άλλαξε για λόγους τακτικής ή υπέστη πρόβλημα τραυματισμού;

" Όχι, δεν ήταν αναγκαστική αλλαγή, αλλά το λάθος είναι ότι δεν έγινε νωρίτερα η αλλαγή...".

Αισθάνεστε δικαιωμένος από τη μεταγραφή του Βιάνα, γιατί γνωρίζουμε ότι εσείς τον είχατε προτείνει στον Ολυμπιακό;

" Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω πως οι παίκτες δεν είναι δικοί μου, δεν τους έχω... σπίτι μου. Κάνω προτάσεις σε σχέση με τις ανάγκες που έχει η ομάδα και προσπαθώ με τον καλύτερο τρόπο το υλικό. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω στις ελλείψεις που παρουσιάζονται. Οταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές τόσο νέους όπως ο Βιάνα ή ο Ρέτσος, γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους, ξέρουμε ότι έχουν ικανότητες, αλλά αυτό που τους λείπει είναι η εμπειρία. Οταν ένας προπονητής παίρνει αυτή την απόφαση, πάντα παίρνουμε ένα ρίσκο, γιατί οι παίκτες είναι άπειροι και μπορούν να κάνουν λάθη. Τους δίνω το περιθώριο να κάνουν λάθη, γιατί πάντα από τα λάθη μαθαίνουν και βελτιώνονται. Εχουν αξία να βοηθήσουν, είναι νέοι 18-20 ετών".

Ο Καρντόσο τόσο στα Γιάνννα όσο και σήμερα πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ για τον Ολυμπιακό. Δείχνει να πατάει καλά στο γήπεδο. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για εσάς να έχετε και τον Καρντόσο και τον Ιντέγε;

" Είναι πολύ ευχάριστο για έναν προπονητή να έχει επιλογές και λύσεις. Αυτή ήταν η ιδέα που σχηματίσαμε την ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε τον Καρντόσο και τον Ιντέγε. Ο Μπράουν έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια και ο Οσκαρ όποτε χρησιμοποιήθηκε, η βοήθεια ήταν πολύ μεγάλη. Πρόκειται για παίκτες που παίζουν με την ίδια τακτική. Η στρατηγική που επιλέγουμε είναι διαφορετική και ανάλογα με τις συνθήκες των παιχνιδιών επιλέγουμε έναν από τους δύο. Εκτός από την επιθετική τους βοήθεια, δίνουν βοήθειες και στην άμυνα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και από τον Ιντέγε και από τον Οσκαρ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νίκη με ανατροπή και καλές γιορτές για Μπέντο και Ολυμπιακό

24MEDIA NETWORK