Μπέντο: "Ποτέ δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου"

Η τακτική του θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μετά το 3-0 στο ντέρμπι της Κυριακής ο Πάουλο Μπέντο υπεραμύνθηκε των επιλογών του.

Μπέντο: "Ποτέ δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου"

Αμφισβητήθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα ο Πάουλο Μπέντο μέχρι του σημείου που αρκετοί έγραφαν για την τελευταία ευκαιρία του κόντρα στην ΑΕΚ. Ήρθε όμως το 3-0 στο ντέρμπι για να εδραιώσει την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού και να διώξει μακριά τα σύννεφα πριν από τη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος υποστήριξε ότι δεν άλλαξε τίποτα από το ματς της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ, πως η εμφάνιση των "ερυθρολεύκων" ήταν μια συνέχεια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως " την Πέμπτη όπως και σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί, ήμασταν μαχητικοί, είχαμε καλό επίπεδο. Είναι μία συνέχεια από αυτό που κάναμε την Πέμπτη. Είχαμε μία καλή απόδοση και μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Δημιουργήσαμε και με τον ΑΠΟΕΛ φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι αποτελεσματικότητας, παίζει ρόλο ποιος θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του. Δεν είναι αρκετό το να κάνεις μία καλή εμφάνιση. Ολοκληρώσαμε αυτό που ξεκινήσαμε την Πέμπτη".

Αμφισβήτησε μάλιστα την άποψη πως " η ομάδα μας περνούσε κρίση, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε μία ισορροπία είτε στις καλές, είτε στις κακές στιγμές".

Κατόπιν ο Μπέντο ρωτήθηκε για τις επιλογές του και απάντησε πως " δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις που παίρνω, γιατί είναι κάτι που βασίζεται σε λογικά πράγματα, όπως η κατάσταση των παικτών, όπως ο αντίπαλός μας τη στιγμή που έρχεται ένα παιχνίδι. Επίσης, είναι εύκολο να αναλύσουμε ένα ματς και μία απόφαση μετά από ένα αποτέλεσμα. Όμως εμείς δεν αναλύουμε μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και τον τρόπο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Το τι στρατηγική δηλαδή ακολουθήσαμε σε ένα παιχνίδι. Θεωρώ ότι πήρα σωστές αποφάσεις και θέλω να σημειώσω ότι δεν αξίζαμε την ήττα με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Αξίζαμε να κερδίσουμε με τον ΑΠΟΕΛ".

Ακόμη προσέθεσε για τον Λούκα Μιλοβόγεβιτς ότι " ήταν ιδιαίτερα αλλαγμένος σε σχέση με άλλα ματς και αυτό που άλλαξε ήταν ο παρτενέρ του. Είχαμε διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλαξε για παράδειγμα ο Μάριν που ήταν έξω σήμερα, όμως αυτό οφείλεται στην απόφασή μας να αλλάξουμε τα χαρακτηριστικά μας στον αγώνα".

Ενώ για τη μεταμόρφωση του Κώστα Φορτούνη ανέφερε πως " γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, όλοι είναι στο πλευρό του για να το καταφέρει. Γνωρίζει ότι πιστεύουμε σε αυτόν. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι το ποδόσφαιρο που πρέπει να το κατανοήσεις και μετά να κάνεις πράξεις αυτά που κατανόησες. Ο Φορτούνης έχει κάνει βήματα και έχει δείξει ότι το έχει καταλάβει. Πιστεύουμε στο ταλέντο του, στη δουλειά του και πιστεύουμε ότι θα είναι ξανά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ένας άλλος Ολυμπιακός έβγαλε νοκ άουτ την ΑΕΚ
Εκτός φάσης χτύπημα του Πατίτο στον Φιγκέιρας
Αποθέωση για Φορτούνη από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Ο Ακης Μάντζιος αναλύει το ντέρμπι στο Contra.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK