Μπενζεμά: Ποιοι είναι οι δύο φορ των 39 γκολ που θα τον πλαισιώσουν στην Αλ Ιτιχάντ

Τους Ρομαρίνιο και Αμντεραζάκ Χαμνταλάχ θα βρει ο Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ οι οποίοι τη φετινή αγωνιστική περίοδο σημείωσαν μαζί 39 τέρματα.

Real Madrid's Karim Benzema kisses the 2022 Ballon d'Or trophy prior to the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να ολοκληρώσει το deal του με την Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά, με το Γαλλικό Πρακτορείο να αναφέρει πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει ισχύ μέχρι το 2026, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 200.000.000 ευρώ.

Η Αλ Ιτιχάντ μόνο τυχαία δύναμη δεν είναι στη Σαουδική Αραβία καθώς τη φετινή σεζόν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της χώρας, τερματίζοντας μπροστά από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τροπαίου έπαιξαν δύο ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τον Μπενζεμά στη γραμμή κρούσης της Αλ Ιτιχάντ, πετυχαίνοντας συνολικά 39 τέρματα.

Ο λόγος για τον 32χρονο Βραζιλιάνο, Ρομαρίνιο, ο οποίος σε 33 αγώνες έχει 14 γκολ και 8 ασίστ και τον επίσης 32χρονο Μαροκινό, Αμπντεραζάκ Χαμνταλάχ ο οποίος σε 31 συμμετοχές έχει καταγράψει 25 τέρματα και 3 ασίστ.

Ο Ρομαρίνιο έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ενώ η συμφωνία της ομάδας με τον Χαμνταλάχ λήγει το ερχόμενο διάστημα, με τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πάντως, η Αλ Ιτιχάντ δεν αναμένεται να σταματήσει μόνο στον Καρίμ Μπενζεμά με τα δημοσιεύματα να την συνδέουν πρόσφατα και με τον άσο της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, του οποίου το συμβόλαιο με τους "Μπλε" λήγει στο τέλος του μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Σέρχιο Ράμος: Ζήτησε δημόσια από τον διακαή πόθο του Αντσελότι να πάει στη Ρεάλ

Παρί: Ο Ζόρζε Μέντες έβαλε το χεράκι του και ολοκληρώθηκαν τα πρώτα δύο μεγάλα deal

Τότεναμ: Σίριαλ "προπονητής" τέλος, ανακοινώθηκε ο Ποστέκογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK