Μπενζεμά: Έκλεισε το deal με Αλ Ιτιχάντ και θυμίζει σε όλα του... Ρονάλντο

Στην Σαουδική Αραβία αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες μέρες ο Καρίμ Μπενζεμά προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχάντ. Στα 200.000.000 ευρώ η συμφωνία με το βλέμμα στο... 2030

Real Madrid's Karim Benzema poses with the trophy after Madrid defeated Osasuna 2-1 in the Copa del Rey soccer final at La Cartuja stadium in Seville, Spain, Saturday, May 6, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Καρίμ Μπενζεμά αγκαλιά με το Copa del Rey AP

Το μπαμ έκανε ο Καρίμ Μπενζεμά καθώς ενώ είχε ανακοινώσει πως θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης τουλάχιστον για άλλη μία χρονιά, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο έπειτα από 14 χρόνια.

Ο Γάλλος έχει στα χέρια του αστρονομική πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ ετησίως από την Αλ Ιτιχάντ και σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει ήδη συμφωνήσει σε όλους τους όρους με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν και κάποιες μικρές λεπτομέρειες.

Ο Καρίμ αναμένεται να βρεθεί στην Σαουδική Αραβία τις επόμενες μέρες για τις τελικές συζητήσεις. Το συμβόλαιο του θα έχει ισχύ μέχρι το 2025 με την επιλογή πάντως η συνεργασία των δύο πλευρών να επεκταθεί και για τα επόμενα χρόνια.

Ανάλογη πολιτική έχει ακολουθηθεί και στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ αφού οι Σαουδάραβες έχουν ως στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη διαφήμιση του "προϊόντος" τους εν όψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2030 το οποίο και θέλουν να διοργανώσουν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Πεπ έκανε κίνηση ματ για την παραμονή του "αγαπημένου του παιδιού"

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Κβαρατσχέλια: Με μία ατάκα "άναψε" τους φίλους της Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK