Μπενζεμά: "Ωραίο να σκοράρεις, αλλά η νίκη είναι σημαντικότερη"

Ο Καρίμ Μπενζεμά σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Ονδούρα, τόνισε πως το σημαντικότερο για εκείνον είναι να κερδίζει η Γαλλία κι όχι το να βγει πρώτος σκόρερ. Διαβάστε αναλυτικά της δηλώσεις του επιθετικού των "τρικολόρ".

Μπενζεμά: "Ωραίο να σκοράρεις, αλλά η νίκη είναι σημαντικότερη"

Η Γαλλία επικράτησε με 3-0 της Ονδούρας στο πρώτο ματς του πέμπτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει δύο τέρματα και να συμβάλλει και στο τρίτο.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Γάλλος αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η νίκη της ομάδας του, χωρίς να στέκεται σε προσωπικά επιτεύγματα: "Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος μαζί για τα γκολ που πέτυχα. Ωστόσο το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η Γαλλία. Μπορεί ο κόσμος να με κρίνει βάση των γκολ μου, αλλά αυτό δεν έχει τόσο σημασία για μένα".

Επιπλέον ο επιθετικός των "τρικολόρ'' στάθηκε στο νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας που τη φέρνει σε πλεονεκτική θέση για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου: "Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να έχουμε ελπίδες στη συνέχεια. Τα καταφέραμε όμως παρά την πίεση".

Τέλος, όσον αφορά το δεύτερο γκολ που τελικά δεν κατοχυρώθηκε στον ίδιο αλλά ως αυτογκόλ, δήλωσε: "Είδα τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, μετά στον τερματοφύλακα και να περνάει την γραμμή".

Διαβάστε ακόμη:

Γαλλία - Ονδούρα 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK