Μπενζέμα: Το αινιγματικό post του προσωπικού του γυμναστή

Απορίες προκάλεσε το ποστ του προσωπικού γυμναστή του Καρίμ Μπενζεμά καθώς πολλοί το συνέδεσαν με το "αντίο" του από τη Ρεάλ. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η απόφαση του Γάλλου σύμφωνα με τον Ρομάνο.

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 2, 2023. (AP Photo/Pablo Garcia)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ ετησίως έχει στα χέρια του ο Καρίμ Μπενζεμά σύμφωνα με πρόσφατα δημοσίευματα, με τον ίδιο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Ρεάλ ένα χρόνο μετά από τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Γάλλος, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναμένεται να πάρει τη τελική απόφαση για το μέλλον του εντός των επόμενων ημερών καθώς δεν θέλει να "ταλαιπωρήσει" τους Μαδριλένους.

Πάντως, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες κάποιες αινιγματικές αναρτήσεις του προσωπικού γυμναστή του ποδοσφαιριστή μαζί με τον Μπενζεμά, καθώς πολλοί θεώρησαν πως συνδέονται με την αποχώρηση του Γάλλου για την Σαουδική Αραβία.

Ο ίδιος ο γυμναστής του Καρίμ θέλησε να απαντήσει άμεσα στις εν λόγω φήμες, λέγοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα για το μέλλον του και δεν επρόκειτο για αποχαιρετιστήρια ανάρτηση για χάρη του ποδοσφαιριστή.

Δείτε το σχετικό post

Διαβάστε Περισσότερα

Ντι Μαρία: Η παλιά του "αγάπη" θέλει να τον φέρει πίσω 13 χρόνια μετά

Ρεάλ, απίστευτο: Δανεικός και σχεδόν συνομήλικος του Μπενζεμά ο διάδοχός του στην Μαδρίτη

Νάπολι, Ντε Λαουρέντις: Ο πρόεδρος προσπαθεί να τον δελεάσει "αντιποδοσφαιρικά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK