Μπενζεμά, "βόμβα" με τα οικονομικά του: Ποια 200 εκατομμύρια; Τόσα του δίνει η Αλ Ιτιχάντ

Το ESPN υποστηρίζει πως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα παίρνει 100.000.000 ευρώ το χρόνο από την Αλ Ιτιχάντ.

Real Madrid's Karim Benzema kisses the 2022 Ballon d'Or trophy prior to the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Οι Σαουδάραβες τα δίνουν όλα για να φέρουν κορυφαίους ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη στο πρωτάθλημά τους.

Ο Ρονάλντο έκανε την αρχή και τώρα όλα δείχνουν πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα είναι ο επόμενος για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ.

Τις τελευταίες ημέρες που παίζει το θέμα του Γαλλοαλγερινού έχει κυκλοφορήσει πως η προαναφερθείσα ομάδα του προσφέρει 100.000.000 ευρώ ανά έτος σε διετές συμβόλαιο, αλλά το ESPN σε δικό του ρεπορτάζ παρουσιάζει διαφορετικά νούμερα πιο τρομακτικά.

Συγκεκριμένα, το ποσό που φέρεται πως θα πάρει ο Καρίμ είναι 400.000.000 ευρώ για δύο χρόνια συνεργασίας. Μιλάμε, δηλαδή, για χρήματα ανάλογα με αυτά που πληρώνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ.

Μην ξεχνάμε πως και ο Μέσι βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Χιλάλ για την οποία τα ΜΜΕ γράφουν ότι του προσφέρει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια συνεργασίας.

Πάντως, υπάρχει και κάποιος που αρνείται σθεναρά μέχρι στιγμής να πει "ναι" στην Σαουδική Αραβία. Αυτός είναι ο Λούκα Μόντριτς που θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ρεάλ, χωρίς έως τώρα να έχει γίνει γνωστό εάν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK