Μπέος: "Είναι λεπτό το θέμα προπονητή"

Μπέος: "Είναι λεπτό το θέμα προπονητή"
Ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sportime Radio" για το θέμα του προπονητή μετά την απομάκρυνση του Γιόζεφ Τσάπλαρ, αλλά και το μέλλον της ομάδας της Νέας Σμύρνης:

"Είναι πάρα πολύ λεπτό το ζήτημα, είναι σε ένα στάδιο διαπραγματεύσεων και δεν μπορώ να πω πολλά για το συμφέρον του Πανιωνίου. Ήδη έχει γίνει καταγγελία συμβάσεως με τον προπονητή κι ευχόμαστε να λυθεί ομαλά και για τις δύο πλευρές.Δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη, είναι σημαντικό ότι ο Πανιώνιος έχει ήδη δρομολογήσει μια διάδοχη κατάσταση, ο Νίκος Παντελής προς το παρόν αναλαμβάνει την τύχη της ομάδας μέχρι νεωτέρας".

"Όπως δίνουμε ευκαιρία σε νέους ποδοσφαιριστές, έτσι θα δώσουμε ευκαιρία σ’ έναν άνθρωπο που προέρχεται από τα «σπλάχνα» μας, να καθιερωθεί. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με κανέναν προπονητή, ο Παντελής συνεχίζει και έχει όλη εμπιστοσύνη της διοίκησης κι ελπίζω οι φίλαθλοι να τον χειροκροτήσουν και να τον στηρίξουν και όχι να τον γιουχάρουν από το πρώτο λεπτό".
"Πιστεύουμε στο υλικό ποδοσφαιριστών που έχουμε και νομίζουμε ότι σύντομα η ομάδα θα δείξει το νέο της πρόσωπο, αυτό που πιστεύαμε από την αρχή ότι θα είχαμε. Όταν διοικείς είσαι υποχρεωμένος να παίρνεις αποφάσεις κι αυτές κρίνονται στην πορεία. Εμείς που παρακολουθούμε, ξέρουμε πράγματα που ο απλός φίλαθλος δεν γνωρίζει, όπως το πως μια ομάδα μετά από 40’ λεπτά έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές που παθαίνουν κράμπα, αυτό σημαίνει πολλά για την εικόνα του Πανιωνίου, γιατί σε δεκατρία παιχνίδια φιλικά κι επίσημα δεν μπόρεσε κερδίσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK