Μπέρδεμα με τον Οφόε: Πού το πάνε οι Πολωνοί;

Παιχνίδι τακτικής ή πραγματικότητα το μπάσιμο ρωσικής ομάδας για τον βασικό στόχο του Ολυμπιακού; Στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι η Κράσνονταρ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 3,5 εκ. ευρώ στη Λέγκια για τον 28χρονο Βέλγο χαφ, χωρίς οι Πολωνοί να το επιβεβαιώνουν!

Club Brugge  player Vadis Odjidja-Ofoe reacts during the Europa League group J soccer match against  FK Partizan Belgrade, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 22, 2009. (AP Photo/Yves Logghe)
Club Brugge player Vadis Odjidja-Ofoe reacts during the Europa League group J soccer match against FK Partizan Belgrade, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 22, 2009. (AP Photo/Yves Logghe) AP

Λέτε να μπλέξουν για τα καλά τα πράγματα με τον Βάντις Οφόε; Ο Βέλγος χαφ που επέστρεψε την Κυριακή (2/7) στη Βαρσοβία και αναμένεται τη Δευτέρα (3/7) να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λέγκια, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Κράσνονταρ!

Ο Ολυμπιακός εδώ και μέρες φαίνεται να έχει το "πάνω χέρι" στην υπόθεση του Οφόε, ο οποίος όμως ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με τη Λέγκια, παρά τις προσπάθειες του μάνατζέρ του Κριστόφ Ενροτό και τις... απειλές ακόμα και για προσφυγή κόντρα στην πολωνική ομάδα επειδή υπάρχουν κάποιες οφειλές προς τον πελάτη του.

Τις τελευταίες ώρες όμως στην Πολωνία ξεκαθαρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πλησιάσει τις απαιτήσεις της Λέγκια, εν αντιθέσει με την Κράσνονταρ, την οποία βάζουν γερά στο κόλπο.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμη και τα 3,5 εκ. ευρώ που θέλουν οι άνθρωποι της Λέγκια.

Είναι ένα παιχνίδι τακτικής και μέτρο πίεσης προς τον Ολυμπιακό η όλη ιστορία με την Κράσνονταρ; Αυτό θα φανεί τις επόμενες ώρες. Πάντως, τούτη την ώρα οι Ρώσοι δεν έχουν κάνει καμία πρόταση και μάλιστα τα τοπικά ΜΜΕ εξέφραζαν και την έκπληξή τους για το πώς μπλέχτηκε η Κράσνονταρ σε εαυτή την υπόθεση.

Όπως και να 'χει, η υπόθεση με τον Οφόε θα τραβήξει ούτως ή άλλως για μερικές μέρες ακόμα και δεν φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Σε περίπτωση πάντως που έχουν δίκιο τα πολωνικά ΜΜΕ (σ.σ. από την Λέγκια διέρρεε άγνοια για το θέμα), τότε μπλέκεται για τα καλά η περίπτωση μεταγραφής του Οφόε στον Ολυμπιακό. Ένας Ολυμπιακός που σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία έχει κάνει πρόταση κάτι παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK