"Μπερδεμένος" ο Μπέντο ενόψει ΑΕΚ

Καμία ένδειξη ενδεκάδας από τον Πορτογάλο τεχνικό. Λίγο η κόπωση από το 0-0 με την Οσμάνλισπορ και λίγο η ρεβάνς στην Άγκυρα, έχει οδηγήσει τον κόουτς του Ολυμπιακού να μην έχει καταλήξει στους 11 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
bento EUROKINISSI SPORTS

Θα περίμενε κανείς ότι ο Μπέντο στην σαββατιάτικη (18/2) προπόνηση όλο και κάτι θα άφηνε να εννοηθεί σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του για την ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ (19/2, 19.30).

Ωστόσο, ο Πορτογάλος έδειξε «μπερδεμένος» και ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στους «11» που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Και υπάρχει εξήγηση για αυτό το «μπέρδεμα» του Μπέντο.

Ουσιαστικά προβληματίζεται για τους προερχόμενους από τραυματισμό. Ο Ιντέγε, ο Ελιουνούσι και ο Φορτούνης ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν κιόλας.

Πρώτα θα μιλήσει μαζί τους και μετά θα αποφασίσει. Το γεγονός ότι δεν έκανε ούτε μία δοκιμή στην τελευταία προπόνηση, προφανώς και κάτι δείχνει για το ότι ο Μπέντο ακόμα δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ειδικά οι Φορτούνης και Ιντέγε αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Αλλά πρώτα θα γίνει μία συζήτηση. Και ο Ελιουνούσι βεβαίως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού, αλλά και με τον Νορβηγό θα γίνει μία κουβέντα με τον προπονητή.

Η ουσία είναι ότι πρώτη φορά μέσα στη σεζόν και ο Μπέντο δείχνει ότι όντως δεν έχει καταλήξει. Το ότι δεν έκανε την παραμικρή δοκιμή στην τελευταία προπόνηση είχε να κάνει πρωτίστως με το ότι ήθελε να κινηθούν πιο συντηρητικά οι «ερυθρόλευκοι» από τα συνεχόμενα ματς και δευτερευόντως ότι είχε εξ αρχής σκοπό να μιλήσει ξεχωριστά με τους ποδοσφαιριστές προτού ανακοινώσει την ενδεκάδα.

Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι; Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγε. Αλλά καλό είναι να περιμένουμε και τα όσα θα συζητήσει ο Μπέντο με τους ποδοσφαιριστές του λίγη ώρα πριν αναχωρήσει το πούλμαν για το ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK