Μπεργκ: "Ο Γιόχανσον άρχισε να με κλωτσάει από το αεροδρόμιο"

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το ντέρμπι που ακολουθεί μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα με τον συμπαίκτη του στην εθνική Σουηδίας, Γιάκομπ Γιόχανσον.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΕΡΓΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΕΡΓΚ ICON

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον συμπαίκτη του στην εθνική Σουηδίας, Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος άρχισε να τον... κλωτσάει από το αεροδρόμιο.

Αναλυτικά:

Για τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα: «Δεν έχω κάποιο μυστικό είναι η σκληρή δουλειά που κάνουμε, η ομάδα πάει καλά και χαίρομαι που κάνουμε καλά αποτελέσματα».

Για το πως αισθάνεται που σκοράρει: « Σίγουρα δίνει αυτοπεποίθηση να σκοράρεις, όμως είναι και θέμα τύχης. Όταν σκοράρω νιώθω πολύ πιο ήρεμος όμως και όταν δεν τα καταφέρνω προσπαθώ ακόμα περισσότερο την επόμενη στιγμή. Δίνω πάντα το 100% προκειμένου να τα καταφέρω όσο καλύτερα γίνεται».

Για το αν αισθάνεται ηγέτης της εθνικής Σουηδίας: «Νιώθω όλο και καλύτερα. Αισθάνομαι διαφορετικά όταν πηγαίνω στην Εθνική ομάδα, αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι ένα καλό σύνολο με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαι ένας από τους παλαιότερους παίκτες και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τον Γιόχανσον και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ήδη ξεκίνησε να με κλωτσάει λίγο όταν ήμασταν στο αεροδρόμιο. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ γιατί είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος».

Για τις εφετινές δυσκολίες στα εκτός έδρας: «Πιστεύω πως ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε εκτός έδρας πρέπει να είναι ίδιος με αυτόν που παίζουμε εντός. Τα στατιστικά δείχνουν ότι σε πολλά παιχνίδια δικαιούμασταν περισσότερα από όσα πήραμε».

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την ΑΕΚ: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ο αντίπαλος θα αμυνθεί. Πρέπει να παίξουμε αυτοπεποίθηση και ώθηση προκειμένου να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».

Τέλος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να μαζέψουμε βαθμούς. Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Στοχεύουμε ψηλά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK