Μπεργκ: "Βραβεία στο γιο μου για να γεμίσει το δωμάτιό του"

Χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ αναφέρθηκε στη... χρησιμότητα των βραβείων του.

Μπεργκ: "Βραβεία στο γιο μου για να γεμίσει το δωμάτιό του"
INTIME SPORTS

Κατά τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος του αγώνα με την Καλλονή, ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε αν έχει... βαρεθεί να αναδεικνύεται MVP: "Αυτό μου λέει και η κόρη μου. Τα παίρνει αγκαλιά όταν κοιμάται (τα βραβεία). Τώρα θα αρχίσω να δίνω και στο γιό μου μερικά για να γεμίσει το δωμάτιό του".

Αναφερόμενος στη δυσκολία που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι σε κλειστές άμυνες τόνισε: "Είναι πιο δύσκολο απ’ ότι σε ανοικτό ματς αλλά έχουν αρχίσει να το συνηθίζουμε και βρίσκουμε το δρόμο και σε αυτές τις περιπτώσεις".

Ερωτηθείς αν χαίρεται με την άφιξη του ατζέντη του την Δευτέρα (26/1) στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Μάρκους Μπεργκ απάντησε: "Είμαι χαρούμενος από τη στιγμή που θα κάτσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι και θα ολοκληρωθεί η ανανέωση του συμβολαίου. Είναι κάτι που έχει τελειώσει εδώ και καιρό και απέμενε αυτό".

Όσον αφορά το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με τις αναμετρήσεις απέναντι στην Ξάνθη και τον Πλατανιά για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα αντίστοιχα, είπε: "Είναι δύσκολο το πρόγραμμα όταν υπάρχουν πολλοί αγώνες. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, θα πάμε να νικήσουμε τα ματς. Θέλουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα".

Στο τέλος ρωτήθηκε πώς αισθάνεται με το γεγονός ότι σε πολλούς αγώνες δεν του έχουν δοθεί πέναλτι: "Σίγουρα θα έπρεπε να έχουμε πάρει πέναλτι, αλλά έχουμε συνηθίσει σε τέτοιος συνθήκες. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε για το καλύτερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK