Μπιέλσα: Παρά τα σενάρια απόρριψης, εκεί επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του

Να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της εθνικής του Μεξικού εξακολουθεί να θέλει ο Μαρσέλο Μπιέλσα σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA.

Leeds United's head coach Marcelo Bielsa reacts during the English Premier League soccer match between Leeds United and Arsenal at Elland Road in Leeds, England, Saturday, Dec. 18, 2021. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Λιντς AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα σχεδόν ένα χρόνο μετά από την αποχώρησή του από την Λιντς.

Ο Αργεντίνος τεχνικός, που απέρριψε πρόσφατα την Έβερτον, φέρεται να επιθυμεί διακαώς να γίνει προπονητής της εθνικής του Μεξικού.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τα μέλη της επιτροπής της εθνικής ομάδας της χώρας να απορρίπτουν τον Αργεντίνο και να κινούνται είτε για τον Αλμάντα είτε για τον Ερέρα.

Η MARCA, ανατρέπει αυτές τις πληροφορίες και υποστηρίζει ότι η θέση δεν έχει χαθεί για τον Μπιέλσα και πως ο ίδιος μόνο θετικά βλέπει το ενδεχόμενο να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις από την ομοσπονδία του Μεξικού και δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του επόμενου προπονητή.

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Απασφάλισαν οι Ροσονέρι για Ραφαέλ Λεάο

Ουνιόν Βερολίνου, Ίσκο: "Πολεμικό" το κλίμα, οι Γερμανοί απάντησαν στον Ισπανό

Τρομερά πράγματα με Ίσκο στην Ουνιόν Βερολίνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK