Μπήκαν στο μάτι του Πούτιν οι Σακίρι - Τζάκα

Ρώσικα ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο πανηγυρισμός των Τζάκα, Σακίρι στο Ελβετία - Σερβία δεν θορύβησε μόνο τη FIFA. Αναστατώθηκε και το Κρεμλίνο με πρώτο και καλύτερο τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις.

Μπήκαν στο μάτι του Πούτιν οι Σακίρι - Τζάκα

Πληθαίνουν πλέον τα δημοσιεύματα εντός κι εκτός Ρωσίας που θέλουν τον πρόεδρο της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν να είναι πολύ ενοχλημένος από τον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ τους οι Γκρανίτ Τζάκα και Σερντάν Σακίρι στο Σερβία - Ελβετία.

Σύμφωνα με τα ρώσικα μίντια, ο Πούτιν θεώρησε πρόκληση να σχηματίσουν οι δύο ποδοσφαιριστές τον αλβανικό αετό, μπροστά στους Σέρβους. Ενώ παράλληλα θεωρεί πως πετάχτηκε στα... σκουπίδια ο λόγος του κατά την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αφορούσε την ειρήνη και την αρμονία μεταξύ των φιλάθλων.

Η Ρωσία και ο Πούτιν δίνουν... εξετάσεις στη διεξαγωγή του Μουντιάλ, καθώς δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό και πιστεύουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες μπορούν να πυροδοτήσουν αψιμαχίες μεταξύ των επισκεπτών.

Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση τίθεται και πολιτικό ζήτημα. Η Ρωσία είναι αντίθετη στην ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, όντας σύμμαχος στο συγκεκριμένο ζήτημα των Σέρβων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ