Μπήκε... επιφυλακτικά ο Μαντούρο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ποιοι έλειπαν από το παρουσιολόγιο του Γεωργιάδη στην σημερινή (8/4) διπλή προπόνηση.

Μπήκε... επιφυλακτικά ο Μαντούρο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Διπλή προπόνηση με δουλειά φυσική κατάσταση (το πρωί) και στην τακτική (το απόγευμα) είχαν σήμερα (8/4) οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης αυξημένης έντασης, ο Φακούντο Περέιρα έμεινε για θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Στην απογευματινή προπόνηση το βάρος έπεσε στην τακτική με τον Γιώργο Γεωργιάδη να εξηγεί στους παίκτες του πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο μέσα από παιχνίδια στο μισό γήπεδο.

Η είδηση της ήταν η συμμετοχή του Χέντβιγκες Μαντούρο για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός πήρε μέρος στις ασκήσεις τακτικής αποφεύγοντας ωστόσο τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες δεδομένου ότι το χέρι του δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης προπονήθηκε κανονικά, ο Φακούντο έμεινε στο γυμναστήριο, όπως και ο Στέφανος Αθανασιάδης που είχε μικροενοχλήσεις στο ισχίο. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που έχει κάκωση έσω πλαγίου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κατσανίκα.

Την Μ. Πέμπτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 15:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK