Μπλεξίματα για Κλάους λόγω... αλκοόλ

Αντιμέτωπος με το δικαστήριο θα βρεθεί ο Αθανασιάδης στο Ισραήλ, καθώς συνελήφθη να οδηγεί σε παραλιακό δρόμο υπό την επήρεια αλκοόλ, μένοντας χωρίς δίπλωμα, αλλά και... ομάδα.

Μπλεξίματα για Κλάους λόγω... αλκοόλ
EUROKINISSI

Ο Κλάους Αθανασιάδης δεν έχει χάσει μόνο τη θέση του από το σχήμα της ομάδας, αλλά και το... δίπλωμα οδήγησής του πλέον. Κι αυτό, διότι συνελήφθη από την αστυνομία του Ισραήλ να οδηγεί σε παραλιακό δρόμο στο ύψος της Καισαρείας, υπό την επήρεια μέθης.

Στον οργανισμό του βρέθηκε παραπάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ, με συνέπεια να του αφαιρεθεί η άδεια και τον Έλληνα επιθετικό να παίρνει κάποια προθεσμία, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο δικαστήριο.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, Μακάμπι Χάιφα, όταν πληροφορήθηκε για το περιστατικό: " Μελετάμε την υπόθεση και ο σύλλογος έχει ξεκάθαρους κανόνες ηθικής. Μόλις μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες, θα τοποθετηθούμε και θα λάβουμε τα μέτρα μας".

Πάντως, ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο συμβάν, το μέλλον του 29χρονου στο Χάιφα μοιάζει δυσοίωνο, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως το κλαμπ θα προσπαθήσει να τον... ξεφορτωθεί το προσεχές καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK